Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Egyre öregebbnek érzem magam a modern dolgokhoz. fórum

Egyre öregebbnek érzem magam a modern dolgokhoz. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

ma 05:37
kitartas mindent meg lehet tanulni csak akarni kell!
17. kaktusz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 00:43
Mi számít modernnek? Kenyérpirító...? 🙂
16. Myra (válaszként erre: 14. - 55Judit)
tegnap 22:12
Én se veszek netről cipőt.
15. alinka01 (válaszként erre: 14. - 55Judit)
tegnap 18:38
Igen! És hiába, hogy 14 napon belül visszaküldheted, az már macera, hogy visszacsomagold, elbattyogj vele a postára.
14. 55Judit (válaszként erre: 13. - Alinka01)
tegnap 18:37
Cipőt-ruhát én sosen vásárolok neten. A cipővel én is gondban vagyok, mert a puha talpú kényelmi cipők már nincsenek sehol amit szerek. csak webáruházban látok jókat, de próba nélkül nem veszek.
tegnap 18:29
Ha megkönnyíti, meggyorsítja a dolgok intézését, akkor én szivesen megtanulom az új dolgokat. Mert minek mászkálnék pl. a bankba vagy boltokba, amikor itthonról is sok mindent meg tudok oldani. De az pl. ugyanezen a téren zavar, hogy Budapestet kivéve már a nagyvárosokban sincsenek rendes cipőboltok, cipőt viszont nem szivesen veszek a neten.
12. globus (válaszként erre: 11. - Channa*)
tegnap 18:13

Csak azt követem, amit a szoftver üzemeltetője frissít, és levelet mellékel hozzá. Ezek beépített programok, csak elmondják, hol van, hogyan használható. Háttérben automatikus. Külön nem keresek buherálni valót. Magáncélra főleg nem. Én itthon a számítógépet évek óta nem kapcsoltam be...feltételezem, a címbeli modern dolgokkal informatikára utalt FI.

Mondjuk gondolhatott akár egy jegykiadó automatára is.

11. Channa* (válaszként erre: 6. - Globus)
tegnap 18:03

Én nem így vagyok;)

Igaz, nekem ez a munkám. Nem zavar, ha új dolgokat kell megtanulnom. Remélem ez megy majd még jó sokáig.

Igaz, én annak a generációnak a tagja vagyok, akik nem ebbe születtek, de a munkánkhoz nagyon kell...

10. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:50

Aki nem hal meg fiatalon az megöregszik.

Ami nem érdekel azzal nem foglalkozom. Amin nem tudok változtatni azzal sem. Kimélem magam.

9. ,zumba (válaszként erre: 6. - Globus)
tegnap 17:47
Ami nem érdekel, arra nem pazaroljuk az időt és az energiát sem.
8. 55Judit (válaszként erre: 6. - Globus)
tegnap 17:09
Mintha én írtam volna.
7. 55Judit (válaszként erre: 5. - Fenevigye)
tegnap 17:08
Nem mondod! Mára meg már milyen csúnyán megöregedtél! Én is így jártam, de oda se neki! Amire nincs ráhatásom, azzal nem foglalkozom.
6. globus (válaszként erre: 3. - 55Judit)
tegnap 17:02

Úgy vettem észre, ez mindenkinél előfordul. Hiába mondja, hogy ő aztán topon van, követi. Egyszer csak nem tudja, majd lassan nem is akarja.

Hiába erőltet a bankom bizonyos dolgokat, marhára nem érdekel...

5. fenevigye (válaszként erre: 3. - 55Judit)
tegnap 16:57
Itt vagyok pl. én. Még tegnap is fiatalabb voltam.
tegnap 16:56
Te is kezdheted visszafelé számolni az éveid.
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:56
Nem meglepő. Öregebbek is vagyunk. A dolgok meg fejlődnek, egyre nehezebb a lépést tartani velük. Sőt idősebbek már nem is képesek rá.
tegnap 16:51
Nem vagy egyedül...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook