Egyre öregebbnek érzem magam a modern dolgokhoz. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Csak azt követem, amit a szoftver üzemeltetője frissít, és levelet mellékel hozzá. Ezek beépített programok, csak elmondják, hol van, hogyan használható. Háttérben automatikus. Külön nem keresek buherálni valót. Magáncélra főleg nem. Én itthon a számítógépet évek óta nem kapcsoltam be...feltételezem, a címbeli modern dolgokkal informatikára utalt FI.
Mondjuk gondolhatott akár egy jegykiadó automatára is.
Én nem így vagyok;)
Igaz, nekem ez a munkám. Nem zavar, ha új dolgokat kell megtanulnom. Remélem ez megy majd még jó sokáig.
Igaz, én annak a generációnak a tagja vagyok, akik nem ebbe születtek, de a munkánkhoz nagyon kell...
Aki nem hal meg fiatalon az megöregszik.
Ami nem érdekel azzal nem foglalkozom. Amin nem tudok változtatni azzal sem. Kimélem magam.
Úgy vettem észre, ez mindenkinél előfordul. Hiába mondja, hogy ő aztán topon van, követi. Egyszer csak nem tudja, majd lassan nem is akarja.
Hiába erőltet a bankom bizonyos dolgokat, marhára nem érdekel...
További ajánlott fórumok:
- A modern kori házasságnak tulajdonképp mi a funkciója?
- Férfias "ősmajom", vagy életrevaló és modern? Táncoló pasik és egyéb...
- Ki tud nekem modern, manapság sürün adott, fiu illetve lány neveket írni?
- Ma születetett nálunk egy kiscsikó. Csak valamiért nem tud szopizni. Ha valaki ért ezekhez a dolgokhoz, kérem adjon tanácsot!
- Hogy tudom Facebookon tiltani az összes ismerőst, hogy ne lássa a bejegyzéseim vagy ha hozzászólok dolgokhoz?
- Tud vki olyan honlapot ajánlani ahonnan könnyen el lehet sajátitani a varrógép kezelését?Esetleg instrukciókat kézzel varrott dolgokhoz?