Égető, csípő érzés a külső szeméremtesten? Mi okozhatja? (tudásbázis kérdés)
kenetet vett az orvosod?
az elég pontosan megmutatja, ha valamilyen kórokozó az oka, csak szemrevételezéssel nem elég biztos a diagnózis
vett kenetet . Nekem akkor fordult elő elöszőr amikor a dokinál jártam
és még egszer volt , és feltünk ,hog eper illatú klotópapír van itthon .
szerintem is allergiás reakció .
fél liter víz 2 evőkanál almaecet ,én a klotyóra ültem és úgy öblítettem , ha lavórba akkor csak locsoltam bele egykeveset , ne legyen erős .
de látod másnál meg a joghurt vállt be .
Nálam ilyen száraz , égő , csípő , berepedezés szokott lenni . illetve 2x volt ilyen .
a Doki nem adott rá semmit csak a csoki és a süti evéstől tíltott el :/
lehet jobb lenne Neked is a dokit meglátogatni .
Talán a Te dokid ad rá valamit , és elmondja mi lehet a baj .
Lehet ,hog igazad van nem tudom , nekem a doki azt mondta amit leírtam .
Én úgy mentem hozzá h gombás fertőzésem van .
erre ő . - nem nincs gomba , nem kellene anni csokit meg cukrot zabálni (pontosan íg mondta ),ja meg azt is mondta ,hog azzal ,hog ott epillálom sokat ártok ,nem véletlen nőtt oda szőr.
Azt ,hogy a korral jár azt olvastam , mert a neten is kutattam utána ,majd lehet elő kerítem .
47 kg vagyok .
amúgy ehet ez valami allergiás reakció is .
Mit? Hogy a korral jár?
Hülyeség!
Én idősebb vagyok nálad, de sosem volt ilyen gondom.
A nőgyógyászod pedig nem ér semmit. Gondolom fogalma sincs, hogy mitől van, mert nem küld kivizsgálásra és ez volt a legkényelmesebb neki. A másik ötletük a súly szokott lenni. Nincs túlsúlyod? Ha van, akkor az a gond....
Ahogy mondta itt már valaki, lehet valami gombád van, ami irritálásra így reagál.
A kor nem hiszem, hogy okozna ilyet, ne mondj butaságot!
Ez egyszerűen nem megfelelő higiénia vagy allergia.
A csoki, hogy jön ide? ezt is tudhatnád, ha már leírod. A cukrosoknak a nemiszervük szokott viszketni, valószínű, hogy ezért mondta a sok csokit, mert a cukrosok nem ehetnek ilyeneket.
Gombának is lehet köze ehhez, ha sok élesztős, cukros, fehér lisztes dolgot fogyasztasz akkor a gomba is elszaporodik a szervezetedben, akár oda lenn is. Egy kis ideig tartózkodni ezektől hátha lesz változás.
Az is lehet, hogy van egy kis hüvelyflóra egyensúly zavarod. Lehet kipróbálhatnál egy két tejsavval felturbózott terméket, pl lactofeel, protexin gynophilus. Nekem anno a nőgyógyászom ajánlotta ezt, mert még akkor is fertőzéstől szenvedtem mikor még csak párkapcsolatom se volt, annyira könnyen elkaptam mindent, amikor meg együtt voltam valakivel... kész rémálom volt.
Szóval heti mondjuk 2-3 napon egy gynophilus. Nekem segített, de ha más nem mensi után mindenképp érdemes, hisz ekkor minden jó dolog is kimosódik ott lenn.
a candida zabálja a cukrot... könnyen lehet, hogy az a bajod.
Tutira valamilyen fertőzés
Gőzöm sincs :) ,mert nem magyrázta el ,de gondolom a cukor miatt van :/ ja és én is 2 pofára faltam a sütiket , fagi ,csoki minden amit nem szabadna .
ha nem fogyasztok olyanokat tényleg nincs gond .
Még az intím szőrtelenítés is okoz ilyen tünetet , illetve a korod .(ezt olvastam valahol)
Én 38 éves vagok és nem olyan rég volt hasonlóm , én voltam dokinál , Nekem azt monta sok csokit -cukrot fogyasztok .
van benne igazság .
További ajánlott fórumok:
- Mi okozhatja a vetélést? Mi ennek az oka? Erre keresem a választ..:(
- Mi okozhatja a miómát, cisztákat, mellrákot?
- Állandó jobboldali hátfájdalom reggeltől, másnál volt már hasonló, mi okozhatja, mi segíthet?
- Mi okozhatja? Erős fájdalom a derék jobb oldalán, ami sugárzik az alhasba is, és véres vizelet?
- 19 hetes terhesen pár napja nagyon fáj a bal csípőcsontom felett közvetlenül. Tudni szeretném mi okozhatja ezt?
- Ha a hüvelytabletta nem vált be (csípő égető érzés), akkor ugyanez kúp formájában lehet, hogy jó lenne?