Csak a feleségemnek probléma ez vagy más hölggyel is megtörtént? (beszélgetős fórum)
Köszönöm hogy mellettem állsz a fórum témájában !
Igen , most így utólag belegondolva valóban rosszul írtam ki a címet .
NEM BETEG FÓRUM !!!!!
Csak mivel pasi nem jól fogalmazta meg a címet !!!
De amúgy miért ne lehetne ilyenről beszélgetni ?!
Biztosan sok nő van aki hasonló gondokkal szembesült már , és akkor mi van itt el lehet mondani hogy igen nekem is volt már ilyesmi gondom ...... csak éppen nem meri felvállalni senki sem a hiúsága miatt !!!!!
Nem cikizni kell a másikat !!!! Hanem normálisan hozzászólni ha van véleményed , mondanivalód a témával kapcsolatban !!!!
Szia kedves Zsolt !
Értem hogy mire szeretnél kilyukadni a kérdéseddel !
Nos az én válaszom : IGEN ! Gondolom érdekel a válasz miértje is ?
Tessék :
Én amikor kezdtem vezetni csak lapos sarkú cipőben vezettem , de egyszer gondoltam egyet és elmentem egy forgalommentes helyre kipróbálni hogy milyen is a magassarkúban vezetni , odáig lapos sarkúban vezettem és ott cseréltem cipőt . Hát mit ne mondjak az első néhány pedálmozdulat eléggé nem úgy sikerült mint szerettem volna , de rászántam azt a kb. fél , háromnegyed órát és próbálgattam ! A végre elég jól "belejöttem" . Másnap vettem a bátorságot és magassarkúban indultam útnak de hogy biztos ami biztos alapon vittem magammal egy balerina cipőt is . Nem kellett de azért a forgalomban más volt mint az előző napi gyakorláson . -Most ugye egy átlagos 1O centi körüli sarokmagasságú magassarkúról beszélünk - . Megoldottam , és ennek sikerén felbuzdulva és hogy gyakorlatot szerezzek magassarkúban vezettem amikor csak lehetett ( persze ha melegítőruhában voltam akkor azért nem :-) ). Elég jól elboldogultam már a magassarkúval amikor egy másik fajta magassarkút vettem fel - ami eddig volt az sima vastagabb sarkú volt - egy tűsarkút . Hát azzal szenvedtem , nem igazán értettem a helyzetet mert a sarka folyton megakadozott meg nem tudom úgy nem éreztem benne a pedálokat . Mivel ekkor én már azt hittem hogy "rutinos vagyok " balerina cipő nem volt nálam , nem volt mit tenni jobbnak éreztem ha leveszem és mezítláb folytatom a vezetést . Ja és az autó az 2O6-os peugeot . Úgyhogy kedves Zsolt igen van különbség magassarkú és magassarkú között vezetés közben .
Ez a kocsira is igaz mert amit írtam a sima 1Ocentis magassarkúval kapcsolatban hogy a 2O6-os peugeotot elvezettem benne a barátnőm hondáját már nem tudtam olyan egyszerűen . Csak néhány kilométert mentem vele de mondjuk 1OO kilométert vagy a Budapesti csúcsforgalmi araszolást nem igazán mertem vagy inkább tudtam volna .
Az a videó amit belinkeltél arról a fehér magassarkúról , az egy magassarkú papucs ! Az szerintem egy külön tudomány olyanba vezetni , bár kételkedem benne hogy egyáltalán lehet-e . Én egyszer próbálkoztam egy hasonlóban , de áhhh felejtsd el , kizárt dolog .
Erről a videóról beszéltem :
[link] =210
De lehet hogy valaki mást mond . Azt hiszem ellopom és egy kérdéskőrt megér :-).
A fórum címe szerint a feleségének probléma ez ráadásul...
A jelek szerint csupán az a helyzet, hogy a férj nem érti a felesége vezetési szokásait, probléma meg nincs is. A hölgy kezdő létére is ügyesen vezet, és semmi baja a világon nincs azon kívül, hogy a férje időnként túlspilázza a dolgokat. :)
Megkaptad.
Illetve megkapta, kedves Kende Zsolt.
Bátor kijelentés!
Más az hogy elvezetek, vagy hogy biztonságosan, nem a pedálokra figyelve
Nem egy mai vezető vagyok és motorozok is/már csak néha/, de télen bakancsot húzva meg kellett szoknom
, amikor kesztyűt húzok motorra oda is bakancs, egész más az első pár km.
És minden autó pedáljai mások, még azonos tipuson belül is
Mezitláb a legjobb megfelelő időben, igaz ma már automatát hajtok
Kedves Zsolt,
szerintem ne csináljon ekkora ügyet a felesége vezetési szokásaiból, ha neki jó így.
Tessék kicsit élni hagyni az asszonykát, a maga igényei szerint!:)
Ha pedig a mezítlábas vezetés érdekli igazából, akkor nem kell ekkora körítés mellé, hanem ez ügyben kell fórumot indítani;)
Boldog ünnepeket!:)
Igen - igen!:D
Javaslom az Ön feleségének is, nekem nagyon bevált!:D
Különösen, ha egy nap legalább három autót kell váltanom! :D
A férjem ötlete volt, és Ő cipeli a táskát, mert pont olyan figyelmes, mint Ön!:DD
Elnézését kérem. XDDDD Nem állt szándékomban cikizni. :D
12 éve van jogosítványom, mezítláb, papucsban, magassarkúban, magastalpú cipőben, szóval mindenben vezetettem már, nem egy, nem kettő autót.
Viccet félretéve. Szerintem a felesége ne vezessen magassarkúban, mert veszélyes. Nekem úgy tűnik, hogy inkább Önnek nincs jogosítványa, ha erre nem hívta fel a felesége figyelmét.
:DDDDDDDDDDDD
Oké ! De nem én kezdtem a cikizést ! Ha már hozzászólt szerintem elég lett volna annyi hogy én úgy vagyok vele hogy .................. mert .........
De gondolom ön pont azok közé tartozik akinek jogosítványa sincs , vagy ha van akkor sem szokott vagy nem tud magassarkúban vezetni . Ezért inkább a cikizős válaszokat adta .
Aranyos kerdes :)
En sem magassarkuban, sem papucsban nem tudok vezetni. Szerintem foleg gyakorlattol fugg.
Mi ebben a vicces ????
Jó oké hogy nem szokásos kérdés vagy témakör de azért nem kellene hülyének titulálni . Azt hittem hogy mivel női portál talán megkapom a választ rá .
ez egy beteg fórum!!!!!
Karácsony előtt ez komolyan fáj!!!!
És valahol olyan abberált is,
Inkább Idézném Einstent:
LEHET HOGY A VILAGEGYETEMNEK VANNAK HATARAI DE AZ EMBERI BUTASAGNAK NINCSENEK!!!!!!!!!!!!
Hát nagyon köszönöm a férfiak hozzászólásait meg azt hogy hülyének néznek !!!! Biztos értenek hozzá valószínűleg hordanak magassarkút és ezért tudják hogy milyen benne :) !!!
Inkább a hölgyek véleményére lennék kíváncsi szerintem ők jobban tudják !!! És igen azért kérdeztem ( 1-es és a 4O-es hozzászólásomban ) mert nekem nincs jogosítványom , nem is tudok vezetni , de érdekel a miértje , mert a feleségem nem mondta meg .
Szóval inkább a hölgyeket szeretném kérdezni róla .
Köszönöm !
Én annak örülnék, ha nem lenne általános szokás itt a Hoxán, hogy kiosztják egymást a tagok.
A segítséget begépelni ugyanakkora fáradság, mint az esetleg valóban ártatlanul kérdezőt megalázni.
OK.
Ez a fazon hülyéskedik veletek.
Küldjétek már el a f...ba! Én nem akarom.
További ajánlott fórumok:
- Akikkel már megtörtént a csoda... Élet a sikeres lombik után
- Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban..
- Lefeküdni az első randin? Veled már megtörtént?
- Halál. Ha megtörténne, ami történne az....
- Megőrülök az elegáns Nőkért, de sajnos a feleségem nem így...
- A feleségem nem anyának való!