Closty és Mastodynon csepp (beszélgetés)
Én direkt rákérdeztem két dokinál is, az előzőnél is, azt mondta, ez nem olyan mértékű, hogy pont babatervezéskor változtassak rajta, úgyhogy szerintem emiatt nyugi:) persze tény, hogy jobb lenne az ideális súlyunk.... (nekem mondjuk nem is sikerült, mert a hülye hormonzavar miatt mindentől híztam, pedig alig ettem, kis adagokat csak, csokit édességet nem, szénhidrátot minimalizáltam jártam teniszezni is, használtam otthon a futógépet...sokáig szenvedtem vele, és látszott is rajtam, hogy az arcom, a bőröm fel van püffedve....szar volt....komolyan mondom most terhesség alatt sokkal vékonyabb az arcom, kezem, újra 38-as gatyát hordok a 40-42-es helyett, és folytathatnám...szóval jót tett a gyógyszer)
Köszi, most még tűrhetően viselem a meleget, de ha majd nagyon nagy hasam lesz....kiderül:)
Jó lesz meglátod:) csak ne gondold túl a dolgokat, vedd be a bogyót és hagyd, hogy hasson.
Van egy olyan problémám, hogy pont akkor kezdtem el már a mensi előtt maszatolgatni 4-5 nappal amikor hirtelen rámjöttek a plusz kilók.
Nem pont 6 kg-ot mondott,de az lenne az ideális szerinte. Mivel hirtelen hízáskor sokkal több ösztrogént termel a szervezet és azb egyfajta fogamzásgátlóként működhet. Nem javasolt drasztikus fogyókúrát csak mozogjak többet.
Egyébként 165 cm vagyok és 69 kg. Az átlagom 62 kg szokott lenni. De a régi álomsúlyom 58 kg. Arra nem is vágyom, de a 60 kg jó lenne. Nem jönnek rám a tavalyi cuccaim.Nekem is mondta a doki, hogy ez nem zárja ki a teherbeesést, de könnyebben teherbe esnek a nők ha a megszokott súlyukon vannak.
Nem tudom..... én ehhez kicsi vagyok :)
Jól viseled ezt a meleget???
Remélem hamarosan én is érezhetem a babavárás gyönyörű időszakát
Ha nem vagyok túl indiszkrét, akkor megkérdezhetem miért? Miért pont 6 kilót? És mekkora magasságról van szó és kilóról?
Én 164 vagyok, és az utóbbi 2-3 évben, ahogy a hormonjaim összekuszálódtak, 70 kiló lettem. De attól még a doki nem mondta, hogy le kell fogynom a babához. Azt mondta, igen van fölösleg, de ez nem zárja ki a a babát. Mellesleg ha valaki babát tervez, nem kéne fogyókúrázni:S
És, most 25 hetes terhes vagyok, és még nem híztam, igaz, az elején lefogytam 2 kilót, de most vagyok az induló súlyomnál. Inkább szeretnék végre hízni, kezdek aggódni:) De rendben vagyok, az eredményeim is jók, és eszem rendesen, de mondjuk nem kettő helyett. Ilyen, amikor a hormonok normálisan működnek, van anyagcserém...
Nagyon remélem!!!! Végre jöhetne már valami pozitív dolog is az életünkben!
Viszont még le kell fogynom a versenysúlyomra a doki szerint.
Kb 6 kilót kéne leadnom. Nem vagyok kövér,de az elmúlt 3 hónapban 8 kg jött rám és adoki szerint le kéne adni :(
Úgyhogy most minden nap kemény torna és megpróbálok jobban odafigyelni az étkezésekre.A vitaminok segítettek a plussz kilókhoz, mert szedtem rendületlenül, azt hittem segít de nem :((
Ne légy betojva, legalább már teszel lépéseket, és jópár lépéssel előrébb leszel, ha ezeket a dolgokat is kipróbálod. Ez minden, amit megtehetsz most, ennél többet nem.
Bízd rá magad most a szerekre, várd meg a kúra végét, addig ne aggódj, mert a stressz megemeli a porlaktinszinted, az meg gátolja a peteérést:)
Mindig elkerüljük egymást :)
Gondoltam dumcsizhatnánk kicsit.
Őszintén szólva kicsit azért be vagyok tojva :(
nem szeretnék már sok kudarcot
Sziasztok!
Van valaki??
Találkoztam én is pár fura dokival...
Remélem nekem is elég lesz ez a gyógyszeres kezelés, annyira jó lenne!!!!!
A túlstimulálódást nem említette,de folyamatos lesz a kontroll nálam is.
Nagyon megbízható orvost választottam, nagyon sokan dícsérik és bíznom kell benne, hogy tényleg segíteni és nem ártani akar.
Ennyi csalódás után remélem már nekünk is megadatik a csoda :))
Most tért vissza újra a remény, pedig már kezdtem feladni...
Remélem nem lesz semmi gond, de egy picit megijesztettél :(
Ja igen, akkor erre gondoltál. Hát persze, hiszen a bogyó stimulálja a petefészket, ezért szabad csak ellenőrzés mellett szedni. Nem is szedheti mindenki, ezért írtam, ha tényleg a problémára szedi valaki, akkor hatásos. Sok nőgyógyász csak szedeti a pácienssel ellenőrzés UH, vérvétel nélkül. No comment. Egyébként nekem is voltam pici "cisztikus jellegű képződmányeim" (ezt mondta a szonográfus). Lehet, hogy még vannak is, ezt most nem tudom....
Sőt olyant is hallottam, aki fél évig szedte, pedig csak 3 hónapos kúrát lehet egyszerre csinálni.
Még jó hogy nekünk benne volt ebben a 3 hónapban:)
Kívánom a kérdés írójának is:)
Én is. Mire gondolsz? Melyik hátütőre? A cisztákra, vagy most hirtelen nem is tudom. A mellékhatások? VAgy?
Én nagyon sok vizsgálaton estem át, és szigorú ellenőrzés mellett szedtem a bogyót, nem is sima nőgyógyászhoz jártam, hanem nőgyógyász endokrinológushoz. Nekem is fel akarta írni az előző dokim, UH ellenőrzés nélkül. Akkor nem szedtem be, csak amikor már megbíztam a következő dokiban.
Köszönöm, aranyos vagy :)
Reméljük a legjobbakat!! Nagyon bízom benne, hogy mostmár sikerül :)
Gratulálok a babócátokhoz :)))
Már mi is végigmentünk a vizsgálatokon, de eddig nem találtak semmit...
4 év alatt semmilyen kezelést nem kaptam. Orvost váltottam és most ő írta fel a clostyt.
Nem tudom melyik hátulütőjéről "beszélsz"
Kíváncsi lettem :)
:))
Édesek nagyon!!!!
Remélem mostmár nálunk is hamar kopogtat a gólya :)
Holnap délután újra jövök, beszélgethetünk ha van kedved
Sziasztok!
Nekem most írta fel a dokim mindkét "gyógyszert"
A clostyt majd csak a mensimkor tudom kezdeni, viszont a cseppet már iszogatom.
Van valakinek tapasztalata ezekkel?
Nagyon várom a csodát így 4 év sikertelenség után :)
További ajánlott fórumok:
- 2014. őszi Clostysoknak
- A clostylbegit tabletta kinél mennyi nappal nyújtotta meg a ciklust?
- Mi a tapasztalatotok a Mastodynon cseppekkel? Rendbehozza a ciklust? Mennyi idő után hat?
- A Mastodynon cseppek mikor kezdenek el hatni?
- Lehet szedni terhesség alatt Mastodynon cseppet, mert én szedem és most vagyok az ötödik hétben?
- Mirena spirál mellett lehet Mastodynont szedni?