Cigizik a párom a lakásban, így mindenem bagószagú.Mindennap persze nem moshatok...Megoldás? (tudásbázis)
Már amelyik pasi, ilyenkor lép le a kocsmába, ott lehet..
És gondolom a téma indítója ezt nem akarta.
A szekrény tetejére kell tenni egy tál ecetes vizet, bele egy szivacsot az közömbösítette. Persze ha kiürülőbe van, fel kell tölteni újból.
Nem olvastam végig, bocs. Az enyém is sokáig bagózott a lakásba. Úgy tudtam rávenni, hogy sokat mondogattam nem kellene itt, ahol alszunk is. Sajna erkély nincs, társasba lakunk, így maradt a konyha. Résnyire nyitva az ablak.
Mikor melóztam, egy kolléganő otthon szintén a szobájába bagózott. És bizony a kabátja ontotta a bagószagot az öltözőbe.
gusztustalanok az olyan lakások, ahol mindenből ömlik a nikotin szag.
Nem tudod megbeszélni vele, hogy menjen ki szabadtérre dohányozni?
Ha nincs, akkor lehet rajta változtatni. :)
Ha jól emlékszem, az egyik hozzászólásban említve lett, hogyan reagált a párja.. s erre csak azt mondhatom, hogy igaza van..A saját lakásomban más mondja meg, mit csináljak!!! Ha nem tetszik fel is út, le is út... össze lehet szedni a cuccát és el lehet indulni. :) Megjegyzem: Nincs cigi szaga a ruháimnak, ez már a tisztasággal függ össze.. Ha normálisan takarít, tisztán tartja valaki a lakását, ad arra, hogy miben, hogyan él s nem fűstől mint a gyárkémény akkor nem bűzlik a ruhatára. Gyakran meglepődnek rajtam, hogy nincs bagószagom, s döbbenten néznek rám, hogy hogyan csinálom... Egyszerű a képlet: Ha az embernek van önkontrollja, s nem gyújt rá 5 percenként, no még hozzá jön a rendszeres tisztálkodás is, akkor nem lehet érezni, hogy cigizik-e vagy sem. :)
Egyértelmű, hogy kifelé a cigivel.
Mi a férjemmel hosszú évekig dohányoztunk, persze kizárólag lakáson kivül.
Jan. 10-e óta lemondtunk, rengeteg előnye van: talán 8 hónapos kisfiúnk örül a legjobban-nem vagyunk büdösek-normális a leheletünk-érezzük az illatokat rendesen-nincs a lakásban büdös ruha.....
..ezt is fel lehetne neki ajánlani, FŐLEG HOGY TE NEM DOHÁNYZOL.....
Egyértelmű, hogy kifelé a cigivel.
Mi a férjemmel hosszú évekig dohányoztunk, persze kizárólag lakáson kivül.
Jan. 10-e óta lemondtunk, rengeteg előnye van: talán 8 hónapos kisfiúnk örül a legjobban-nem vagyunk büdösek-normális a leheletünk-érezzük az illatokat rendesen-nincs a lakásban büdös ruha.....
..ezt is fel lehetne neki ajánlani, FŐLEG? HOGY TE NEM DOHÁNYZOL.....
Kompromisszumok sorozata a hosszú házasság titka. Ha szereted tudsz kompromisszumot kötni, ha kihült a kapcsolat akkor választanod kell...s mindig két választása van az embernek....de előtte mérlegeld a dolgokat..mi áll mellette és ellene. Nem szabad elhamarkodni a döntést. Sok féle véleményt olvastam, dohányosok s nem dohányzók ismételten szembe állnak egymással.
S ahogy leírtam ici-pici történetem... mi 34 éven keresztül éltünk együtt szerelemben, boldogságban, megtaláltam a kompromisszumot, de a halál elválasztott bennünket.