Céges rendezvények év végén: mire figyeljünk oda, hogy ne kerüljünk bajba? (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Céges rendezvények év végén: mire figyeljünk oda, hogy ne kerüljünk bajba?
6. csontsovány (válaszként erre: 5. - Mignon11)
2022. dec. 29. 19:34
Hát igen ...a részeg ember őszinte ....:-). Csak nem mindíg elönyöd
5. mignon11
2022. dec. 29. 19:24
Inni na azt nem szabad.
4. Érdekes73 (válaszként erre: 3. - B24e024c70)
2022. dec. 20. 17:19
A mostani helyemen nincs jó társaság és "csapat" se inkább carkeverés meg árulkodás.Nem jópofizok én az ingyenzabáért :)
3. b24e024c70 (válaszként erre: 2. - Érdekes73)
2022. dec. 20. 13:34
Pont ezt akartam írni ,hogy én sem szívesen járok,mert az emberek ilyenkor kifordulnak önmagukból, és ereszd el a hajad jó esetben ,de nyilván van durvább is. Biztos vannak akiknek ez egyébként kell meg jó,de a munkahelyre alapból nem barátkozni járunk,az tök jó ha olyan a csapat,akikkel lehet ésszerű kereteken belül így "bulizni" de kb olyan erőltetett általában,mint a húzzunk a zsákból nevet és ajándékozzuk meg egymást😄 Eleve az emberek ilyenkor mindehol bekattannak és képesek az utolsó cukorért is összeverekedni kb vagy wc papírért a boltban😅😅
2. Érdekes73
2022. dec. 18. 10:17
Így lenne jó de nem igazán megvalósítható ahol alkohol is van...Voltam már nagyon botrányos céges bulin fiatalon azóta se szívesen járok. Kihagytam idén és tavaly is.
1. sajtó
2022. dec. 18. 09:35
Az év végén két dolgot várnak a szerencsésebb munkavállalók: a céges karácsonyi bulit és az év végi bónuszt. Azonban az ünnepi hangulat közepette sem szabad elfeledni a szabályok betartásának fontosságát. Az alábbiakban dr. Szabó Gergely ügyvéd segítségével szedtünk össze néhány jótanácsot arról, hogy mire érdemes odafigyelni a céges rendezvényeken munkáltatóként vagy munkavállalóként.
Ugrás a teljes írásra: Céges rendezvények év végén: mire figyeljünk oda, hogy ne kerüljünk bajba?
Ugrás a teljes írásra: Céges rendezvények év végén: mire figyeljünk oda, hogy ne kerüljünk bajba?
További ajánlott fórumok:
- Nem vagyok büszke arra, amit tettem a céges rendezvényen.
- Mit szólnál, ha a férjed/párod így táncolna egy nővel az évzáró céges rendezvényen?
- Annyira unalmasak ezek a céges rendezvények. Ráadásul...
- Céges rendezvényen alkoholt inni vagy nem inni?
- Milyen szórakoztató műsorokat ajánlanátok céges évzáró rendezvényre?
- Annyira unalmasak ezek a céges rendezvények,hogy...