Canon tölthető tintapatront nem ismeri fel a nyomtató mit csináljak? (tudásbázis)
Akkor most már oké?
Én direkt Canont vettem, és nem is bántam meg! 500Ft bele a patron (az u.gy., de az eredeti sem drága); két éve vettem, azóta egy patroncsere volt, holott nyomtatok! :P
Képzeljétek csak elfelejtettem leirni a multkor 3 napig kitettük hagy fogyon a tinta aztán beleraktuk beállitottuk hogy csak feketével nyomtasson és csoda történt müködik igaz csak feketét nyomtatunk sajna most nincs pénz eredetit venni de majd lesz egyszer:):)
Aztán elmondok még valamit hogy a multhéten megkért az ovonéni hogy egy kicsi képet fel kéne nagyitani majd kinyomtatni na gondoltam hátha megy mármint a nyomtatás ja egy szines bohoc volt és felnagyitottam majd kinyomtattam minden szin volt szépen nyomtatot aztán a fiuknak kellett volna nyomtatni szinezni valot és ismét nem müködött semmit nem ismert fel se feketét se szinest 3x probálkoztam neki majd ma reggel ismét proba és csodák csodája a feketét felismerte végre most már a szinessel nem is probálkozok nem értem ezt a nyomtatot de ez tuti megbántuk hogy canont vettünk na de ez marad egyszer csak lesz bele egy szines
Tegyétek rá egy papírzsepire, lehet, hogy túltöltötték. Oda folyasd ki a felesleget és utána rakd be a gépbe.
Én pont ma vettem töltőt a Canonba és ott írják, hogy ezt kell csinálni!
Lemondani sosem szabad :):):)
Köszi a virágot :)
Azt a nyomtatót nem ismerem...
Nézd meg, honnan csöpög! Ha tűvel töltötte, akkor azt ragasszátok le!
És nézd meg azt is, van-e a patronon chip (ott kell lenni, ahol a patrontartály a patronnal érintkezik). Bár, a hibalehetőség ott van, hogy ezt a típusú nyomtatót nem ismerem, de feltételezem, ez is chipes, mint a többi canon...
Az nem jó, ha csöpög :8 az sajnos a nyomtatót is tönkreteheti, ha túl sok belefolyik :(
Utántöltött helyett jobb az utángyártott.
Az utántöltöttnél ugyan drágább, de az eredetinél olcsóbb.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Patroncsere után a nyomtató nem érzékeli a tintapatront. Mit tegyek?
- Milyen tintapatront vásároljak a nyomtatóba?
- Mit lehet csinálni, ha beszáradt a tintapatron a nyomtatóban?
- HP Photosmart C5280 nyomtatóhoz használt-e már valaki kompatibilis tintapatront és mi a tapasztalata? 350-351-es való hozzá.