Betiltanád vagy támogatnád? (beszélgetős fórum)
hát igen...
sok reklám elég durva dolgokat tartalmaz mégis megy nappal
de akkor inkább maradjunk abban h ne legyenek este 10 előtt olyan műsorok amik nem gyerekeknek valók. bár ez elméletileg most is van, de hát...
este 10 után meg rakjunk be baromi uncsi dolgokat. vagy akár más nyelvűeket. mondjuk üzbegisztánból vagy kuala lumpurból. akkor nem néznék és nem kell betiltani:D:D
Szelavi és Krudélis76!!!!!
Van egy fórum :Veszekedjünk...
Oda mehetnétek....DDDDDDDDDDDDDDDDDD
hú. ez kemény volt. nem sokan állnának melléd mégha igazad is van.
mi lenne ha csak korlátoznánk? mondjuk este 10 és reggel 6 között szünet? :D
Ezt a fórumot törölni fogják ha észreveszik mi megy itt.. nem értem, hogy képesek emberek bármin összekapni és így ócsárolni a másikat. Erre mondja azt Hoxa: nem kéne elfelejteni, hogy a nick mögött egy EMBER van! Érzésekkel!
Fejezzétek be legyetek szívesek! :(
Akadj le rólam, én nem a mocskolódásból, fröcsögésből merítkezem!!! :)
A buksika elég fényes, és van egyetem, ahol csiszolják, nem ide futok érte, ne félj!
Mondtam már, hogy eszméletlen okos és szociális hozzászólásokat láttam már tőled, tehát most sem leptél meg. Ha én a te szótáradban (mi hidegen hagy ugyan, de reflektálnom kell) nyomoronc vagyok, akkor te meg mocsok vagy :)
A továbbiakban ignorálok mindennemű böfögést!
További ajánlott fórumok:
- Szereted vagy nem szereted?
- Meddig megy el a fantáziád? - Addig vagy képes bármire is.
- Te mennyivel támogatnál egy rászorúló családot?
- Pár hölggyel arra gondoltunk, benyújtanánk egy petíciót, miszerint legyen legális a béranyaság ill. a dajkaanyaság. Te támogatnád?
- Ti támogatnátok a párotokat abban, hogy minden hétvégén 1 napot a hobbyának szenteljen miközen a 3 gyerek rád marad?
- Ha sok pénzed lenne, szíved szerint kit/kiket támogatnál?