Beszélgessünk az esküvőről! (beszélgetés)
Sziasztok! Nem tudom jó helyen járok e? Most lenne a második házasságom, van már 2 gyermekem. Párom szeretne nagyon esküvőt. Szerintetek mi illik ilyenkor? Ruha, vendégek?
...ruha helyszín már van!
vendéglista is!
Köszi,segítettetek,így van legalább elképzelésem,hol,mi a szokás.Jó készülödést,a lányomnál jövöre lesz aktuális az esküvö,most csak eljegyzés volt.
Mi a gyerekeknek bérelünk 1 szobát, hogy le tudjanak feküdni + bébiszittert... Nekem is van picifiam, így kell a bébicsősz... Lefektetem, és majd vigyáz rá, ha felkel, szól, hogy éber a gyermekem... Amúgy a vidéki rokonok a családnál lesznek "altatva" és mi is... mert külföldön élünk. Nem lesznek olyan sokan szerencsére... elférnek majd. De egy buszt bérelünk, hogy tudjanak jönni A-ból B-be...
ahol én voltam ott is a vendégek fizették, mi egy kollégiumban voltunk elszállásolva, de nem volt nagy összeg asszem 500ft volt éjszakára..
Én voltam külföldön esküvőn, és nálunk a vendégeknek kellett fizetni a saját szállásukat! Annyit segítettek, hogy kinéztek egy olcsóbb szállást!
Nálunk mi fizettük, de nem szálloda volt... igazából csak fiatalok maradtak ott, így egy diákszállóba mentünk... de hallottam olyat is, h mindenkinek magának kellett rendeznie a szállást... sokat segítettem, ugye?:-)
És Te is olyat szeretnél???
Sziasztok!Egy kérdésem lenne:Ha szálloda költség van(a násznép messziröl utazik az esküvö helyszínére),azt ki állja?Minden vendég fizeti a szállását maga,vagy a menyasszony és a völegény fizet?Esetleg az örömszülök?Mi a szokás?
minnél nagyobb az esküvő, annál rövidebb a házasság
sziasztok!
csak kivancsisagbol kerdezem, a nagy, draga eskuvo mennyiben kulonbozik pl. egy olyan hazassagkotestol, amikor csak a hazasulandok es max a tanuk vannak jelen? A kerdes lenyege, igazan az, hogy miert kell a nagy, draga, szervezos eskuvo?
engem mondjuk no letemre elriaszt egy feherruhas, nagy, nyuzsis, draga eskuvo...
A miénk augusztusban volt. Majd egy év szervezés ráment. A legapróbb részletekig megtervezve. Sokba került a mi kereteink között, hiszen mi fizettünk mindent. Úgy elszállt egy pillanat alatt a nap, hogy csak azt vettük észre, hogy másnap reggel van és a kanapén ülünk hullafáradtan. :D Gyakoratilag a főmomentumokon kivűl szinte fel sem fogtuk a dolgokat. Csak sodortak magával az események.
nagy cirkusz, rokonságban nagy összeveszésekkel, a meghívottaknak semmi sem jó, és a gatyád rámegy, de egyébként fantasztikus nap. Bár én ezektől függetlenítettem magam, és végigélveztem mindenegyes pillanatát, a többiek akik áskálódtak, hogy minél rosszabb nap legyen, nem érdekeltek
..otthon anyu mindig azt mondja hogy milyen ruhám legyen!
Én azt tanácsolnám csak, hogy ne engedjétek, hogy beleszóljanak abba, hogyan szeretnétek tartani, kiket szeretnétek meghívni... nekünk tavaly volt az esküvőnk, de a végén már nem is tudtuk azt nézni, hogy mi mit, hogyan szeretnénk,mert hol az egyik családnak nem tetszett, hol a másiknak, és sértődést pedig nem akartunk... nagyon okosan kell csinálni :-)
Nekem csak jövőre lesz, mert nem maradt rá keret...
Sziasztok, nekünk már megvolt nemrég, idén, terhes voltam :) de nem látszott még.Jó volt, szép volt, de a rokonságból elég volt...sajna az lett amitől tartottunk, mindenre figyeltünk de arra h mi jól érezzük magunkat,arra nem igazán tudtunk....Szóval vmi ilyesmifélét tudnék tanácsolni aki férjhez megy, h próbálja a rokonságot szelektálni s nem végig másokra figyelni..bár annyi program, vőfélyes játék volt, h lehet emiatt is nagyon pörgött az este...enni részletekben tudtam meg ilyenek.De azért összeségében szép emlék marad.
Hali! mi még csak az eljegyzést tervezgetjük, de ami késik nem múlik:) énis nagyon várom már a nagy napot mikor ruhát kell menni választani,menüösszeállítás, zenészek, stb..:)
Nekünk nyáron lesz, augusztusban. :-) Már alig várom! Nektek mikor lesz a nagy nap? Hogy álltok?
Amúgy van olyan fórum, hogy esküvő 2009 meg biztosan van már 2010-re is!
Drága mulatság!
Én most szervezem:)
További ajánlott fórumok: