Beszélgessünk az akupunktúráról. (beszélgetés)
Írd be a google-ba, hogy "fonálbeültetéses akupunktúra" és ki fogja dobni az infókat. Annyiban tér el a hagyományostól, hogy felszívódó orvosi fonál darabkákat raknak a kezelés során a bőröd alá, ami kb. három hétig folyamatos akupunktúrás hatást fejt ki, aztán felszívódik. Nekem ez sokkal inkább megfelelt mint a rendszeres szurkálás. És igen, az akupunktúra egyébként a gyomorbajra is jó...
,,beszélgessünk az akupunkturárol.. vanegy fórum ezzel a cimmel olvass bele Erika milyen sikereket ért el
szia, nekem a menstruációs ciklusommal voltak problémáim, simán helyretették akupunktúrával, mondjuk én fonálbeültetéses akupunktúrát választottam, nem a hagyományost, mert nem bírtam volna elviselni, ha folyamatosan szurkálnak.
érdekelne ,megéri?árban is elég különbözö,valahol több tiezrek valahol csak párezer ft.
mi mindenre jo?nekem kronikus gyomor bajom van,arra is ?
Hát letelt a szani de jobban fáj mindenem mint eddig de aztmondják majd jobb lesz.
Szia!
Köszönöm jól vagyok/vagyunk. :-)
De még mindig nem tudok semmi biztosat.Majd csütörtökön.
Szia!
Remélem,Te is jól vagy,és jót tett a pihi. :-)
Szia Erika .Örülök neki hogy jol vagytok:
Szia judit!
Pozitív lett a tesztem!A biztonság kedvéért csináltam két különbözőt is,és mindkettő két csíkos. .-))
Akkor jó pihenést,és regenerálódást! :-)
Mütötték 1 éve a gerincem jol vagyok csak egykis renoválás kell hogy nelegyen probléma és a tó az valami fantasztikus,mega sok kezelés is itthon nincs rá idöm vállalkozó vagyok és reggeltöl estig dolgozom
Oké,írok,igérem.
Remélem,nincs komoly baj,hogy szanatóriumba kell menned.
Szoritok neked.A cici feszülés jo jel nekem 4és fél hónapig csak a cicim nött a hasam befelé volt fordulva a sok hányástól.Szerdán 2 hétre megyek a Hévizi szanatóriumba de azért irj hátha lesz valahol gép a közelben
Szia judit!
Köszi,jól vagyok.
Nem érzek semmit,ez kicsit idegesít.Na,jó kicsit nagyobbak a cicijeim,és feszül a hasam,de ennyi.Hát,majd csütörtökön kiderül. :-)
Drukkolj nekem!
Egy marék gyógyszert kell szednem,többek között terhes vitamint is.
Oké,majd írok.
Irj majd hogy miujság veletek.Sokat pihenj és véletlenülse emelj semmit .Szedsz valami terhes vitamint vagy fehérje porokat?
Igen,pontosan.Másfél hétig szúrtam,közben ultrahangra,vérvételre jártam,aztán hétfőn leszívták a petesejteket,megtermékenyítették,kedden ,szerdán érdeklődtem,hogy vannak,és csütürtökön 11.30-kor visszakaptam Őket.Most pihenek ezerrel,és várom,hogy elteljen a kétv hét,és megtudjam,maradtak-e velem. :-)
Teis szurtad magad hormonokkal?Aztán levették a petéket megtermékenyitették és visszahelyezték?
Hát,én sem tudom azt mondani,hogy kényeztet a doktornő,sőt.De az asszisztensek viszont nagyon kedvesek.Az első lombikom nekem is abbamaradt,de azért,mert nem volt petesejtem.
A koléganöm a pesti kaáliba jár de nagyon rosszul bánnak velük gorombán nemodafigyelve a másodikat féluton abba kellett hagyniuk mert olyan magas lett eggyik értéke hogy beleis halhatott volna.Aztán már a prof is megijedt mert nagyon lapátolt utána addig meg csak ugatott velük
A szegedi Kaáliban csütörtökön.
Hol csinálták a beültetést?
Köszönöm!
Sajna,nem,lombikkal,ezért is írtam,hogy két napja vannak velem.A nagy örömre így még várni kell két hetet,amíg kiderül,hogy velem maradnak-e,de bízom
benne,hogy igen. :-)
De így is nagy siker,ha azt nézzük,hogy a doktornő azt mondta,ezzel a problémával nem lehet mit kezdeni,nem lehet gyógyítani,én mégis a 20.4-es fsh értékemet 6 hét akupunktúra,és gynex csepp szedéssel 12.66-ra vittem le,így termelődött petesejtem is. :-)
Gratulálok és minden jót kivánok nektek.Természetes uton sikerült?
További ajánlott fórumok: