Barát/bulitárs kereső! :) (beszélgetés)
Szia!
Én is 37, és még nem nőttem ki :) gyere velem!
Sziasztok,
koncert- és bulipartnert keresek. A korosztályom (37 vagyok) állítólag ebből már "kinőtt" -.-'
Szia!
Hány éves vagy?
Sziasztok,
Buli társat/társakat, barátokat keresek a Sziget fesztiválra 2023.
Barátságos 18 éves lány vagyok.
Sziasztok!
27 éves lány vagyok, és sajnos nem tudok senkivel se elmenni bulizni vagy koncertre Budapesten. Olyan társat keresek aki mondjuk szereti a valmart, azahriat.. Stb mert szertenék el jutni ilyen koncertre is. Írj, ha felkeltettem érdeklődésedet. :)
Sziasztok!
Én is bulitársakat keresek nemtől függetlenül, 25 éves vagyok, Pesten mennék.
Akinek aktuális írhat.
Szia beülni valahova esetleg buli?
Üdv
Szia. Én is keresek bulipartnert. A régi barátaim valahogy eltüntek.
Írj ha aktuális még.😊
Sziasztok! :)
Budapesti, lányoknak szánt meleg buliba keresek társat, társakat!
Egyedül nincs vér a pucámban menni.
22/L
Sziasztok.
30 éves férfi vagyok. Sose volt igaz barátom,sose volt normális barátom aki kölcsönösen foglalkozott volna velem,így lehet hogy ciki,de igaz barátot,vagy szimplán csak barátot/havert keresek,kortól s nemtől függetlenül.
Élettársammal élek együtt Budapesten. Nagyon sokat csavargunk,kirándulunk,túrázunk. Rengeteget járunk külföldre(Ausztria,Szlovákia) igazi menő manók vagyunk.Főleg én,mindig en tervezem ezeket be :D
Szeretem az autókat(van is) s F1 fan vagyok. Férfi létemre nem szeretem a focit. Szeretek számitógépen játszani,filmezni,sorozatozni,moziba járni.
Huhh,hát kb. Ennyi jutott eszembe. Ha hasonló az erdeklődési köröd,s szívesen beszélgetnél akár egy kávé mellett vagy sör mellett akkor feltétlenül jelentkezz. De még akkor is ha más az érdeklődési stílusod.
Sziasztok!
Új program a naplómban!
Időben jelezz! ;)
Sziasztok !
Budapesti rock/metál buliba keresnék embereket :D akiknek esetleg szintén nincs társasága ilyen eseményekre.
Különböző okok miatt megfogyatkoztak a haverjaim, de nagyon szívesen mennék a kedvenc bulisorozatomra ezentúl is ( LITHIUM ill. HYBRID NIGHT ). Főként A38-on szokott lenni (most pénteken, 25-én is lesz, jegyem is van rá) nyáron viszont inkább a PARK-ban van!
Kom-Eszt megyéből járnék fel; ha a szállást nem tudom megoldani, reggel hazajövök :) ezen ne múljon!
29 / L
U.i.: júni 23, VOLT fesztivál BMTH koncertre is csatlakozhatna valaki :'D
Sziasztok!
Én Egerben keresnék új ismerősöket, barátokat, leginkább buli, iszogatás, de más is érdekel. Én 25 éves fiatalos lány vagyok, 20-as korosztályban keresnék leginkább. :)))
Sziasztok 🙂
Buli társat/társakat keresek Zalaegerszegen. 30-as korosztályban. Én 35 vagyok.
Budapesti bulitárs csajok írjatok!
39 éves (lélekben 20) vagyok, buli, színház, stb 🥳
Sziasztok!
Bulizós, társat keresek 30-ás korosztályban elsősorban lányokat…Zalaegerszeg vagy Szombathely környékén!😁
Ha van kedved jókat bulizni írj!😁
26/L
Sziasztok!
Társakat keresek bulizáshoz, beülős iszogatásokhoz. Sajnos szűk baráti köröm inkább a házibulikat szereti. Nyíregyházán lakom, 24 éves srác vagyok, pár feles után bármiről lehet velem dumálni és hülyéskedni.
Bulitársat (lányt) keresek Hybrid Nightra július 30-ra. 26/l
Aki jönne, írjon, köszi
Bulitársakat keresünk. Budapest.
A korlátozások miatt jelenleg csak házibuli.
Írj bátran. :)
Sziasztok!
Budapesten és környékén bulizáshoz, előtte beszélgetéshez, iszogatáshoz keresek társaságot, mert akik bulis barátnők voltak ők mind férjhez mentek, gyerekük lett és otthon ülnek...nekem meg mehetnékem van nagyon. Pörgős vagyok, talpraesett, pozitív és vidám, kedves, elfogadó, régen rengeteget jártam bulizni és imádtam. RETRO, pop, dance zenéket kedvelem, 30-as korosztályhoz tartozom, rendszeresen mennék havonta 1-2x, vagy ahogy van valami jó buli. :)
Lehetsz lány, fiú, társaság, a lényeg táncolni hajnalig. :D
Írjatok!