Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Bakancslista játék (beszélgetés)
Valaki nem cserélne velem egy 42 kártyát adnék egy sorod utolsó előre kártyával?:)
Kb. 3 perc múlva.
Üveget vagy bárkács mj-t szeretnék 🥰
24-es extrát szeretnék kérni!
Köszönöm szépen!
Ragasztót szeretnék kérni, köszönöm!
Ecsetet szeretnék kérni. Köszönöm! 💝
Kb semmi értelme nincs a kérdőjeles céloknak.
Látogass el a gödöllői Karácsonyházba és nézd meg a Fényparkot is a kastélyban! város, vár, kert, karácsony, vásárlás, ajándék, pénz 56
Köszönöm!❤️Azoknak is,akik írtak üzenetet!❤️
Egy kis türelmet szeretnék:)
Sziasztok! :)
Van egy új cél: Haláli! :)
Csodáld meg a fülöpházi homokbuckákat és menj végig a családoddal a Garmada tanösvényen is!
72 teljesítménypont/6 akciópont
5 db homok kell hozzá, térkép, család
---
Már egy Hoxa tag teljesítette! :)
7 kártyás! :)
Köszönöm szépen. Meglett.
Megnéztem. Talán még éjszaka kellhet?
Egy tóval nem szánna meg valaki, hogy beteszi nekem a köztérbe? Én is már tettem be úgy másoknak, hogy nem az jött volna soron.
De a 15 pontos még jobb lenne, mert akkor a következő célhoz is kerülne be majd kártya még ma.
Próbáljuk megfejteni:
Karácsony és jegy biztos kell. Kert is talán. Ház kártya nincs, lehet helyette város kell.
Ez új cél lehet, teljesitette már valaki?
Én is nagyon sok jokert használtam már, de sikerült a napi jutalmakkal visszacsökkenteni az árát. Most éppen 20 pontos.
Nem találom egyik naplóban sem ezt a célt,valaki esetleg tudja,hogy milyen kártyák kellenek hozzá?
Előre is köszönöm:Dóri
Látogass el a gödöllői Karácsonyházba és nézd meg a Fényparkot is a kastélyban!
(56 teljesítménypontért)
Miért kerül nekem sokba a Jokerem? Mert órák óta most sem sikerül az utolsó kártyát megszereznem a célomhoz, így a fölösleges pontokat odateszem, és mikor szükséges, felhasználom.
Betont szeretnék. Köszönöm!
További ajánlott fórumok: