Az egyik virágom körül rengeteg apró bogár repked. Mitől lehet? Mitől lehet? Mit tehetek ellene? (tudásbázis)
8. vizöntőlány
2011. okt. 12. 18:00
Köszönöm a hozzászólásaitokat.
A virág nevét sajnos nem tudom,öntözni csak egy héten egyszer öntözöm.
Nem régen ültettem át,lehet a virágfölddel jöttek a bogarak,aprók nagyon és feketék.
Neked lehet igazad Zsúl965,hogy tőzeglegyek?
7. b4c06bc553
2011. okt. 12. 15:08
A sok öntözéstől is lehet - de persze pontosabban kellene leírnod, hogy melyik virágnál tapasztalod, milyen földben van, hányszor öntözöd...
6. Zsú1965
2011. okt. 12. 12:24
Ha nagyon kicsi, akkor valószínűleg tőzeglégy, szinte lehetetlen kiírtani, időszakonként jön elő, a virágföldben szaporodik. Kertész ajánlotta, hogy tegyek ki pohárban vizet, abba belefulladnak, de rá se bagóztak...
Aztán egyszer csak eltűnnek maguktól.
5. Mari20
2011. okt. 12. 11:40
ne a virágot locsold, hanem a tányérkába tegyél vizet locsoláskor és a cserép tetején lévő földre szorj kávézaccot , ezt nem szeretik ezek a bogarak...
ha teheted ültesd át a virágot
4. fdóri
2011. okt. 12. 07:14
bolyhoslepke? Fehér kis szőrös lepke.. A legtöbb növényvédő spray jó ellene. Nekem is volt, substral spray-t vettem és kidöglöttek (a lepkék) :)
3. access
2011. okt. 12. 06:45
Esetleg lehetne pontosítani is ??
2. vizöntőlány
2011. okt. 12. 06:12
A "mitől lehet" kérdést csak egyszer szerettem volna...)))
1. vizöntőlány
2011. okt. 12. 06:11
Az egyik virágom körül rengeteg apró bogár repked.Mitől lehet?Mitől lehet?Mit tehetek ellene?
További ajánlott fórumok:
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Petőfit nagyon gyenge költőnek tartom. Van rengeteg jó...
- Mit lehet kezdeni a megunt könyvekkel? Rengeteg örökölt, illetve vásárolt könyvem van, és sok helyet foglalnak el.
- Létezik, hogy egy nő RENGETEGSZER jusson el a csúcsra?
- Van 3 liter tej a hűtőben, amit sürgősen fel kellene használnom! Kérlek, írjatok egyszerű finomságokat, amibe rengeteg tej kell!
- Imádom a sajtot, de nem merek enni, mert rengeteg benne a kalória.