Az egyik megy, a másik jön? (beszélgetés)
Épp közölni akartam aznap apukámmal, hogy unokája lesz.. Délelöttös voltam melóhelyen.. gondoltam majd utána felhívom... megelőzött.. délbe telefonált rám, hogy elhunyt a nagymamám reggel.. :(
Bevallom őszintén, én ezt jelnek fogtam fel...
Viszont kisfiam születettt :)
Köszi, a megnyugtatásod.
Amugy én sem vettem ez olyan komolyan, csak amikor irtam belegondoltam ebbe az egészbe és ezeket az érzéseket váltotta ki belölem.
Persze, hogy nem törvényszerü : ))))
Nem kell ezen nyugtalankodni, mert ez nem úgy van, hogy a te kívánságod (vágyad) következtében valaki elmegy és a másik csak ennek az árán jöhet...
Ez általában nem a MI, hanem az Ő döntésük...
A sorsát senki sem kerülheti ki.
És persze egyáltalán nem törvényszerű, hogy minden baba jötte "az egyik megy a másik jön" című történet...
Mi is szeretnénk babát a párommal, bevallom, ha ilyen ára van......, hogy akkor biztos sikerül, a picurka ha valakit el kell veszitenünk ahhoz.
: (((
Ha ez igy van vagy lehetséges akkor én inkább lemondanák a babánkról. : ((
A szüleim testvéreim vagy a párom családja a mi családunk is akiket nagyon szeretünk és nem akarnánk, hogy az Ö halálukon keresztül szülesen egy uj élet.
Ha baba jönni akar, akkor itt lesz velünk, de kérem az én istenemet, ne foszon meg a szereteimtöl!
Ezért a magam mondján megprobálok inkább nem hinni benne.
Nálunk is így történt! Apum "elment" 2004.április 4-én,3hét múlva derült ki babát várok. Tudtam,éreztem,hogy csakis fiú lehet odabent.
Decemberben Olivérem született,aki egy kis angyalka,hasonlít az Apura,és hiszem,hogy van lélekvándorlás!!
En korabban is hittem az ujjaszuletesben,de most mar teljesen biztos vagyok benne.Most olvasok egy konyvet ami errol szol...
Szerintem ez nem CSAK csoda.
Nálunk ugyanígy történt!!!
2004 decemberében meghalt édesapám rákban. Párommal akkor már régóta próbálkoztunk babával, és nem sikerült. Édesapám halála után 3 hónappal derült ki, hogy kisbabát várok. Kisfiam lett.
Sajnálom, hogy nem láthatta. 53 évesen halt meg.:(
További ajánlott fórumok:
- Az egyik szó utolsó magánhangzója a másik szó elsője
- 3 betűs! Juss el az EGYIK SZÓBÓL A MÁSIKIG úgy, hogy mindig CSAK EGY BETŰT CSERÉLSZ ki!
- Miért van az, hogy az egyik ember könnyen megkap mindent az élettől, a másik pedig nem?
- Kinek mi a tapasztalata: hogyan működik, ha a párjával azonos vallású, vagy egyikőjüknek van, másiknak nincs vallása? (Csak akit érint)
- Damu kontra Stohl szerinted nem fura, hogy az egyik kapott 5 hónapot..a másik meg éveket?
- Egyik napról a másikra 16 év után elhagyott a párom úgy, hogy a 3. babát várom, akit ő szeretett volna...