Az egyik közeli hozzátartozóm vérképében nagyon kevés a vas és a hemoglobin. Néha fáj a gyomra, megy a hasa. Mi lehet a baj? (beszélgetős fórum)
Nincs háziorvos???
Gondolod diagnosztizálja itt valaki? Esetleg egy távolbalátó jós?!
A hoxa tagok évek óta tartanak nőgyógyászati,háziorvosi,neurológiai stb szakrendeléseket...
Nem tehetünk arról,hogy jobban bíznak az általunk felállított diagnózisban mint egy orvoséban...ja,mi hálapénzt se fogadunk el 😁
Kedves kérdező!.
Lelettel háziorvos,ír fel vasat.
Nem veri, hanem véri.
Én kérek elnézést. 😂
Majd az orvos megmondja, mi baja van!
Ha nő az illető, nálunk gyakori a vashiány egyébként...
De szerintem is felesleges, netes információk alapján,diagnózist felállítani!
Bízzuk ezt a szakemberre!
Döntsd már el hogy neked van bajod vagy a hozzátartozódnak?
Szerintem unatkozol, kezdj bele valami hasznos munkába, takarítsd ki a konyhaszekrény fiókjait például.
Nekem több csillag jelzés volt a leletemen, a doki azt mondta határeset.
Ne vegyük már el az orvosok kenyerét! Majd ők megállapítják a leletekből, hogy mi az oka.
Bírom már, mikor még semmi sem biztos, bármi lehet, már nyitjátok a fórumot és diagnosztizáltok.
Miért gondolsz rögtön a legrosszabbra, és miért magadat sajnálod először?
A vas és a hemoglobin összefügg, a vérszegénységnek sok oka lehet. Az emésztési panaszok, hasmenés a vérszegénység tünetei között szerepel.
A közeli ismerősödet remélhetően a háziorvos ki tudja kezelni.
További ajánlott fórumok:
- Idősek otthonában élők és hozzátartozóik segítsetek
- Veszítetted már el közeli hozzátartozódat?
- Autóvásárlás közeli hozzátartozótól mi a legegyszerűbb módja?
- Él-e valakinek közeli hozzátartozója idősek otthonában, s ha igen, mi a tapasztalat az otthon életéről? Hogy érzik magukat az ott élők?
- A törvény szerint ki számít közeli hozzátartozónak?
- Tud valaki segíteni nekem, mely közeli hozzátartozó halála esetén jár a 2 napos rendkívüli szabadság?