Az 50-es férfiak már nem jók? (beszélgetés)
"Extrákkal pedig majdnem tökéletes"
Milyen extrákra kell itt gondolni? :)
Ha a faszi a friss bigere vagyik akkor miert olyan nagy meglepetes ez forditva?
Amm meg otvenes es otvenes kozott hatalmas kulonbsegek lehetnek
Én meg egy incel oldalon azt olvastam,hogy negyven körül a nőknek már szaguk van.
Mondták ezt olyan hímnemű egyedek,akik élőben nem nagyon láttak nőt.
Engem már most sem érdekel :)
Felesleges dolgokon nem rugózok, csak ami nagyon muszáj.
A kérdés feltevése számomra értelmezhetetlen.Ha párkapcsolat szempontjából kérdezik akkor is érthetetlen.Egyedül ha gyermekvállalás szempontjából állapitja meg,akkor azt mondom,hogy éppen úgy lehet,mondani azt ,hogy egy 50-es nő sem vállal gyermeket
Én az igazi társamat 50-en felül találtam meg ,hasonló koruak vagyunk.Nyilván minden korosztály a magához hasonló korut akar inkább választani,ez majd,hogy nem természetes.Bár ismerek olyan párt akik között 15 év korkülönbség van és nagyon jól megvannak.
Tehát szerintem minden korosztálynak vannak szépségei,erősségei.Különben semmi értelme nem lenne az életnek!
Én nem tudom megítélni. Nem szeretnék ötvenes pasit.
Bár szerintem engem sem szeretnének az ötvenes pasik.
Igen a màsik a pénz kérdés ..
De olyan is van hogy a nő keres jobban és ebbe is mennek tönkre kapcsolatok mert a férfit ez bàntja :(
Amugy 30éves voltam mikor elvaràzsolodtam és sokàig magam sem tudtam az okàt ..
Probàltam elfelejteni de olyan leckéket tett elém az élet .. kaptam rendesen a jeleket de a félelmeim mindig felülirtàk azt amit én szeretnék..
Mindig màsokat néztem és csak àlnodoztam..
Aztàn lehuzott a sötét mivel magamat sem szerettem a rossz döntéseim miatt nem tudtam tükörbe sem nézni és màsok szemébe sem..ugy éreztem jobbat érdemel màr nem éreztem magam tisztànak..
Most helyretettem magam és ujbol szépnek làtom az életet -amibe vagyok az ugyis egy mese sok buktatokkal de sok szép is volt benne..
Szoval nem a kor a külső a pénz szàmit hanem a tiszta érzések..
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Karácsonyi ajándékötletek 50-es, 60-as férfiaknak