Aviva-sikertörténetek (beszélgetős fórum)
És itt elmentem dokihoz, és bevettem a bogyót amit írt, csinált peteérést, és végül babát:)
DE: szummázva:
Az Avivától elkezdtem egyáltalán menstruálni, lehet, hogy néha volt peteérésem. Még idő kellett volna a tornának, és elkezdeni az ovus gyakorlatokat is, de már 32 éves vagyok, és nagyon szerettünk volna babát. Persze gyógyszerek nélkül, de így döntöttem végül, de valószínű a baba az Avivával is sikerült volna, ha még várok.
Ami biztos, hogy a következő babát szeretném az Aviva segítségével "összehozni", és a lányom tudni fogja mi is ez a torna, mert hatásos.
Amikor elmentem Avivázni, szinte már 3 hónapja meg sem jött, 4-szer csináltam, és megjött végre:
Aztán a következő hónap úgy alakult, hogy tornáztam, végre felment a hőm, és kicsit görbe formája lett, 32 napra megjött:
Felbuzdultam, további torna, szinte tökéletes hónap, de túl rövid a második fele, 32 napra jött meg:
A következő hónapban meg sem mozdult a hőm, vagyis hormonzavar, nem igazán jött meg, csak pecsét volt:
A vérfoltokat nem igazán lehet menzesznek számítani, de ha azt veszem, hogy nem volt elég hormon, hogy felépüljön a méhnyálkahártya, nem volt minek leválnia, ezért nem volt vérzés. Mindegy, utána megint meglódult a hőm, kevesebbet tornáztam, 31 napra megjött:
Aztán trifázisos görbém lett, de túl rövid a második szakasz, szerintem még mindig hormongond:
És aztán azt mondták, idióta vagyok, de méregessek már ennyit, nem is mértem a hőmet, de ez nem segített, nem is mértem, és peteérésem sem volt....
És...
Szóval, a történetem:
Abbahagytam a foggátlót, és több mint egy év alatt sem lett normális menzeszem. Nem volt rendszer, volt, hogy hónapokig nem jött meg, volt, hogy csak enyhe vérfolt volt.
A nőgyógyász azt mondta, bogyó után ez várható, várni kell, és rendbe jön. Hát nem jött, és többet nem akartam várni.
Ekkor mentem el Líviához, és megtanultam az Avivát. Ezek után a következők történtek - főleg annak tanulságos, aki ért a hőgörbékhez.
Sziasztok! Mind a két hugom - 1 hét különbséggel - babát vár. Még friss a dolog, novemberre várják a picurkákat. Annyira boldog vagyok! :-)
A fiatalabbik hugomék már jó ideje próbálkoztak összehozni a bébit, de csak idén kezdett el tornázni. A másik tesóm meg folyton cisztákkal kűzd, és egy többrekeszeset sikerült eltornáznia, közben meg jött a meglepi baba... :-)
Sziasztok!
Nekünk is sikerült:) Most 17 hetesek vagyunk.
Sziasztok
Nekem sikerült:-)
Sziasztok!
Ide várok minden olyan sikersztorit, ami az Avivával kapcsolatos! Mindegy, h veled történt, vagy egy ismerősökkel, írd le, hadd gyűjtsenek belőle erőt, akik még csak most kezdik, vagy gondolkodnak rajta, esetleg azok, akik már csinálják, de (még) nincs eredménye. Csak bátran!:)