Aviva pánik gyakorlat (beszélgetés)
Igen. A könyvben ez egy külön rész, de a tanfolyamon is megmutatják.
Behajlított térdekkel, bebillentet medencével (tenyér a combon) csípőbillentés az alhas erős behúzása közben, utána a beszorítás fölengedése, izmok lazítása majd ezt ismételgetni 5-15 percig.
Pontosan melyik a Pánik gyakorlat?
Mert van több meghozó gyakorlat, az oké. De van konkrét pánik gyakorlat?
Köszi
Versember alteregója meglepett a kérdésével, hogy vannak a lovaim.
Azóta sem tudom, mely itteni nick-ben vél engem felfedezni. De a nickemet írják néhányan ly-val.
Nahát!!!
Nem én vagyok a fórumindító, sőt most látom először a nicket.
Remélem, senki nem téveszti össze velem. Ahogy nézem, teljesen más az életünk.
Én csináltam már párszor a meghozó gyakorlatot, nálam nagyon bevált, nagyjából másnapra megjött (mondjuk nálam terhességről nem lehetett szó).
A könyvből a II.meghozó gyakorlatot csináltam, amire azt írták, hogy akár 10-15 percen belül megindulhat a mensi.
Pár napja késik, gondoltam megsiettetem a dolgokat, hátha beválik. Semmilyen teám, gyógynövényem, meg más nincs itthon, gondoltam kipróbálom, elvégre semmi nem kell hozzá.
Csináltam ma kétszer 5-8 percet, és igyekszem többször is. Mikorra várhatok eredményt?
Már ha egyáltalán hatékony.
További ajánlott fórumok:
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Az anyatej és az elválasztás gyakorlata
- Nagykanizsán lenne Aviva-tornát ismerő személy, aki személyesen elmagyarázza a gyakorlatokat?
- Hormonális női szőrösödés (has, fenék, mellkas) ellen az Aviva torna mely gyakorlatai jók?