Árulók.... (beszélgetés)
Már tudom hogy nem nyer. :) Eltaktikázták magukat. Kirakták a gyöngébbjeit, a két szövetségest meg otthagyták a végére. Szét kellett volna szedni őket.
Lám lám én nem értettem de eddig jól tippeltem. 🍀
Anikó hogy megnyugodott hogy ő lett a gyilkos. Pedig ilyenkor szoktak kibukni az emberek. Vagy tudja hogy nyer, aztán már örül előre.
Még nem tudni , holnap derül ki.
Ki mellett döntöttek ma. Pont a végéről maradtam le.
Sebaj. Mondjuk én könyvet is úgy olvasok, hogy amikor már ismerem a fő szereplőket, tudom ki kivel van és mit csinál (ez kb 50 oldal), akkor hátralapozok és elolvasom az utolsó két oldalt :D
Baszki de hülye vagyok, hogy ide jöttem, még nem láttam a tegnapit :D
Bizony nekem is.
Tudtam,hogy Anikót hívja be.
Hát ez nekem egyre jobban tetszik.
Felnyitni félév múlva hogy bírja -e a kiképzést? 🤣
Szerintem az csúnya lett volna. 😬
Ez az Éva régen is így nézett ki? Valamivel tuti felvan tunningolva az arca. Úgy néz ki mint egy idült alkoholista. :)
meglepődtem, hogy ma is volt
Nézem, de valahogy nem az igazi. A műsorvezetőtől eleve hidegrázást kapok. Meg néhány szereplőtől is, akik ripacskodnak.
Én is hülyét kapok tőle, irritáló és arrogáns. Abban bíztam, hogy most Bence és Dani kivágják, most úgymond büntetlenül megtehették volna.
Szerintem is. Ha okosan csinálják Danival végig vihetik. Legalább is remélem. Én gyilkos fán vagyok. 😂😂😂
Vérfrissítés 😁
Most lesz izgalmas.
Béke poraira. :D Ja, ott kellett volna hagyni. Az lett volna csak a műsor. :D
Nem érdekel, nem is nagyon értem, annyit láttam tegnap belőle hogy beszögeltek valakit egy koporsóba, mondtam magamban jó, akkor ennyi volt...
Azta. Bence zseniális volt.
Azt én sem tudom ,hogy miért került vissza Luca .
Hát, én semmit nem látok benne. :) Azt se értem hogy lett belőle műsorvezető. Folyton a száját húzogatja. Meg az a mórikálós hangnem. Mint egy elkényeztetett hülye gyerek. Mennyivel értelmesebb az Ördög Nóri. Mondjuk ő tanult is. Nem csak úgy odaállították a kamerák elé. És az ilyen néz le másokat. Hogy lehülyézte már az író csajt. A kis vöröskét. A bögyös vöröst. De azt is miért kellett visszahozni?
Lehet ,hogy intrikus ,de nem buta .
Anikó már az első adásban megmondta ,hogy kik az Árulók.
Ezért kellett volna Zsoltnak őt választani.(szerintem)
Úgyanezt csinálta anno a villában is. Mindenkit kibeszélt a háta mögött, meg lehülyézett szemtől szemben. Egy paraszt. Aki a stilizált beszédjével próbálja takargatni honnan jött. Mórickafalváról. :)
Zita hülye volt szerintem hogy feladta. Jól megkavarta az állóvízet. Látszott hogy sokan adnak a véleményére. Nem is ő ment haza. Nem gondoltam volna róla, hogy ilyen kis nyúlszívű. Anikó meg szerintem abszolút nem okos. Csak egy intrikus nő, aki nyílt kártyákkal játszik. De ez lesz majd a veszte. Neki is.