Árulók a kastélyban civilekkel (spoilerveszély!) (beszélgetés)
Zsuzsi végig vakon volt, mindegyik árulóban megbízott.
Hogy jutott el a végéig.
Azt se értem, Gáspár hogy nyerte meg.
Vége van, tetszett.
Igen, lesz negyedik évad.
Nekem az volt fura, hogy amikor Timi ráírta a meghívóra kivel vacsorázna, azt nem mutatta meg senkinek Árpa Attila, hanem elégette. Lehet, hogy nem is Feri volt a meghívott, de a rendezők rendeztek.
Zsuzsit tényleg a szerencse, vagy a rendezők vitték végig a játékon, mert nagyon hiszékeny, befolyásolható személy volt. Nála sokkal jobbak simán kiestek, akikért kár.
Én úgy értelmeztem a végén (mikor Árpa Attila telefonált),hogy lesz negyedik évad.
De tévedhetek is.
Remélem lesz még, akkor már jobban képben leszek.
Ez volt az első amit láttam.
Timi...
Drukkoltam hogy kimenj.... 🌲
Zsuzsi, melyik moziban van?
Mert nem ebben.
Még Nóra az aki nagyon idegesítő, meg Gáspár, aki olyan mint aki azt se tudja melyik bolygón van.
Zsuzsi meg, hát jól megszívta. Talán Viktor aki kapisgál valamit.
Nagyon örülök, hogy Réka kiesett. Túlértékelte magát, de pofára esett.
Bízom benne, hogy végre kinyílik az ártatlanok szeme és a végjáték izgalmas és érdekes lesz.
Ezek szerint tetszik az Àrulók a kastélyban.☺️
Az előző szériát kár ,hogy nem láttad(ebben volt Erős Antónia többek közt,és Hadas Kriszta is 😥)
Na Zsuzsi, vakon volt végig.
Végre Réka kiesett.
Amikor 3, v. 4 ember marad. Lehet, hogy vegyesen. A végén is van egy kiesős játék, elégetnek valamit zöld és piros színű lángot. Ez a szavazat. Ekkor derül ki, ki a győztes.
Ha egyöntetűen szavaznak, mint tavaly, akkor 3 ártatlan volt játékban, egyformán szavaztak és a milliókon egyformán osztoztak.
További ajánlott fórumok:
- Imádom Az Árulókat!
- Ha mindszentkor a saját kapumban árulok a temető mellett, akkor a közterületesek szólhatnak érte? Meg is büntethetnek?
- A Schönbrunni kastélyban a diákjegyhez elfogadják a magyar diákigazolványt vagy ki kell váltani a nemzetközit?
- Mario játékban a kastélyban nem tudom hogy lehet átugrani a tüzes árkot. Van valami technikája?