Árulók a kastélyban civilekkel (beszélgetés)
5. 55Judit (válaszként erre: 3. - Szeretekolvasni)
ma 16:42
valóban, a többihez képest minőségi. de a mi kis falunknak még az ismétléseit is megnézem pedig későn kezdődik, és még mindig nevetek rajta. Az valóban jól sikerült.
4. 55Judit (válaszként erre: 2. - Piroska52)
ma 16:41
Én is nézem, mert nincs más. Nem tartom nagy számnak. Olyan visszás nekem hogy drukkolnak mindenkinek hogy reggel megjelenjen, ha valaki távozik, nagyon sajnálják, ezzel párhuzamban meg mindenki azt gondolja hogy de jó hogy ti hullotok kifelé mert így esélyem van megnyerni.
3. szeretekolvasni (válaszként erre: 2. - Piroska52)
ma 16:20
Szívből ajánlom, mert tényleg minőségi tartalom a többihez képest. Bár most nem lehet megjósolni, hogy a civilek hogyan fognak viselkedni.
A korábbi 2 évadban az ismert emberek főleg az értékesebb rétegből kerültek ki, nem a mindenhol szereplő elcsépelt trashceleb arcok voltak. Nagyon érdekes műsor.
2. Piroska52
ma 16:17
Még egyet se láttam, de lehet belenézek.
ma 16:05
Nézitek? Én nagyon várom! Kíváncsi leszek, miben lesz más, mint a híres emberekkel. A civileknek talán nem kell annyira félni az emberek véleményétől?
További ajánlott fórumok:
- Imádom Az Árulókat!
- Ha mindszentkor a saját kapumban árulok a temető mellett, akkor a közterületesek szólhatnak érte? Meg is büntethetnek?
- A Schönbrunni kastélyban a diákjegyhez elfogadják a magyar diákigazolványt vagy ki kell váltani a nemzetközit?
- Mario játékban a kastélyban nem tudom hogy lehet átugrani a tüzes árkot. Van valami technikája?