Aranyhal az óvodás kislányomnak (beszélgetés)
Nem voltam soha hal,nem tudom átélni. De nem hiszem hogy külömbség lenne gömb vagy más formájú akváriumok között. Ha a környezete tiszta, a tápláléka biztosítva van, akkor jól érzi magát. Ha nem így lenne, már rég elpusztult volna.
A meghívást köszönöm....visszatérünk rá.:)
Ha,te mondjuk, halacska lennél mit szólnál egy gömb akváriumhoz?
De, szívesen meghívlak benneteket tavasszal egy kávéra és meggyőződhetsz, róla hol is érzik jól magukat s játszhatsz is velük…
Hááát nem tudom….. te mit szólnál hozzá, ha ilyen körülmények között élnél?
Én imádom, a halakat nekem tavam van sok-sok aranyhallal…. ők nem szeretnének nálad élni!
Szerintem foglaljátok le a picit ,hát az állat ...
Csak neked fog, nem kis munkát adni!
Ő még olyan picike hamar ráunna.
Szerintem adj a kezébe söprűt vagy por rongyot sokkal jobban élvezné!
Szerintem meg lehetne venni. Nekem is van, igaz nem vagyok három éves, de van egy 4 éves kistesóm és nem csinál vele semmi rosszat!
Néha engedem, hogy ő etesse.
Ha van egy kis kedvence akit ápolgathat nevelgethet az sose baj...
De ez a te döntésed
Szerintetek vegyünk egy kis akváriumot és aranyhalat a 3 éves kislányunknak? Most kezdte külföldön nyelvtudás nélkül az óvódát, egész jól megy neki, de mikor haza jön tombol.... :( Szerintem az oviban próbál viselkedni és itthon tombolja ki magát. Soha nem volt ilyen. Nem erre szeretném megoldásként a halat, csak gondoltam lenne valaki akiről nap mint nap gondoskodhatna.... sajna más háziállat nem lehet mert albérletben lakunk....
Ez is csak úgy megoldható ha a barátnőmmel előtte egyeztetek, hogy mikor Magyarországra utazunk etetni fogja. Előtte kíváncsi vagyok a véleményetekre.... Férjem szerint nem jó ötlet, én szívem szerint vennék neki. Igazából kutyát vennék de azt sajna nem lehet ide..... :( Szeretne kistesót is, de mi a férjemmel nem.
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- Ovódás kislányomnak mit adhatnék immunerősitőként, és száraz köhögésre mit javasoltok?
- Kislanyom ovodas kepeit szeretnem felirni cd-re es hatterzenekent vmi gyerekzenet, vagy rajzfilmzenet szeretnek tenni, hol talalok ilyent,?