Aki pajzsmirigy hormont szed alulműködésre (pl. L-Thyroxin), ha egyszer elkezni, többet nem hagyhatja abba? (tudásbázis kérdés)
Természetesen az kor előre haladtával a hormontermelés is csökken ha egy egészséges emberről van szó, viszont mi nem vagyunk teljesen egészségesek, így a hormon utánpótlással nem csökken a hormonszintünk.
A legkomolyabban ajánlom a talpmasszázst, piszok jó eredményt lehet elérni, de ezt már irtam.
Minden rajtad áll... most kezdtem olvasni a hozzászólásokat. Nagyon sok infót a netről szedtem le és az orvosom is korrekt módon közölte a tényeket. Amennyiben nem szedem - ő szavai - a vége a teljes elbutulás lesz, mivel a szervezet nem kapja meg azt a hormon mennyiséget, melyre szüksége van! Én választottam, inkább egy életen keresztül szedem, de nem akarok totál káros lenni - hú, de szépen fejeztem ki magam! - Hozzá kell tennem hogy én másként reagálok gyógyszerekre mint az átlag ember. 1/4 tablettánként kellett beállítani a tényleges mennyiséget, ami igen macerás volt, havonta szúrtak, s havonta emeltük a dózist. A végén 100 mg-nál teljesen normális eredményt értünk el. Azóta havonta 2-szer talpmasszázsra járok, egy kis stimulálás a pajzsnak,melynek eredménye 0,75-re le lehetett csökkenteni az adagom.
Egy jó talpmasszőr aki érti a dolgát, tudja hol, mit, mennyi ideig kell maszkírozni aranyat ér:).
O, köszönöm szépen :) de még egy szép apuka is kell :)
jaj, teljesen beleszerettem a fiúkba én is fiúkákat szeretnék :)
Ez a gyógyszer úgy gyógyszer, hogy pótolja azt a hormont, amit a szervezeted nem termel meg. Ugyan azt.
Nekünk, akiknek nincs, vagy csak egy pajzsmirigye van, kell szednünk életünk végéig. De akiknél nem ez a helyzet, nem ezért kapták, még változhat, változik a saját hormonháztartásuk, így nem biztos az életfogytig tartó szedés.
Megnéztem a képeidet. Hát az biztos, hogy gyönyörűek lesznek a gyerekeid :-))
Én 176 cm vagyok, férjem 2 méter. Nem csoda, hogy ekkorák a fiaim..
Köszönöm :-)
Azért ez genetika is (mármint a méret :-))), mert Levi aki 5 éves lesz decemberben 128 cm és 27 kg (azaz 8 éves méret) a kicsi meg aki 2,5 éves 105 cm, 18 kg (4 éves méret) :-)))
A fotók régebbiek.
Elvileg már baj nem lehet, első kettő baba a 12 és 11.héten ment el, most már a 21-et kezdtük Jádéval, úgyhogy baj nem lehet, termeli már magának a pajzsmirigyhormonokat.
Hát nagynak Jáde is nagy, 19.héten az áltag súly 20 dkg, Ő 30dkg...na mi lesz itt a végén :-D
További ajánlott fórumok:
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Szerintetek pajzsmirigy alulműködésre jó a jódtabletta?
- Akinek pajzsmirigy alulműködése van milyen gyógyszert vitamint és egyebeket szed rá?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Vajon pajzsmirigy alulműködésem van?
- Milyen étrendkiegészítőt / gyógyszert tanácsolnátok jódhiányból kialakult pajzsmirigy alulműködésre?