Agranulocitozis vagy alacsony granulocita szám gyermekkorban. Van valakinek tapasztalata ilyen helyzetben? (tudásbázis)
2. pretek
2010. jún. 5. 22:04
Szia Zitke!
Az én kisfiamnak agranulocitózisa van. Ő 1 éves, és 6 hetesen diagnosztizálták nála a betegséget. Azóta folyamatosan vérkép-ellenőrzésekre járunk, de egyelőre nincsen változás. Azt mondták nekünk a hematológián: egyelőre nincsen teendő, csak kerülni kell a fertőzések lehetőségeit (közösségbe ne járjon a kicsi), és ha lázas, azonnal kórházba kell vinni, és antibiotikumot kell kapjon, ha magas a vérében a CRP-szint. Egyébként pedig. . . Talán kinövi. De én nagyon-nagyon féltem őt.
1. zitke
2010. febr. 4. 12:52
Agranulocitozis vagy alacsony granulocita szám gyermekkorban. Van valakinek tapasztalata ilyen helyzetben?
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Hajhullás gyermekkorban! Mitől lehet?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Melyik az a könyv, ami nélkül nem gyermekkor a gyermekkor? Mi az, amit szerinted mindenképpen el kell olvasnia gyermekednek?
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?