A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást? (tudásbázis)
Tisztelt Munkaadók!
Budapest/Pest megye területén vállalok magánszemélyek részére takarítást!
EGYSZERI takarítást-SÜRGŐS takarítást,NAGYTAKARÍTÁST,-megbeszélés szerint.
/költözés elötti üres lakás, ház,/ felújítás utáni teljes takarítást/
Hétköznap,hétvégén.
Keressen bizalommal a megadott e-mail címen: farkastina1025@gmail.com
Tisztelt Munkaadók!
Budapest területén vállalok magánszemélyek és cégek részére takarítást!
EGYSZERI takarítást-SÜRGŐS takarítást,NAGYTAKARÍTÁST,-megbeszélés szerint.
/költözés elötti üres lakás,festés utáni teljes takarítás/
Hétköznap,hétvégén.
Több éves tapasztalattal,ajánlólevéllel!
Hívjon bizalommal!Telefonszámom:06-30-9811813
További szép napot kívánok:Éva
Komolyan, kedvesn mondom: ne hirdessétek már, hogy takarítást vállaltok úgy, hogy "35 éves hölgy vagyok". Komolyan ne! Ez nem választékos, sőt... :)
Hívjátok magatokat nőnek vagy asszonynak. A hölgymegjelölést nem a takarítónői hirdetésekben szoktuk alkalmazni. Jobban hangzik így, szívesebben is felhívnak majd a leendő munkakadók. Sok szerencsét!
Nekem nagy takarításba szokott besegíteni takarítónő, ismerős 500 Ft/óra jön, de ez nagyon kedvezményes.
Januártól visszamegyek dolgozni, meglátjuk, hogy mennyire tudom beosztani a teendőimet, de valószínűleg heti egyszer elhívom takarítani, de 7-800 Ft-ot fizetnénk neki per óra.
Gyakorlatilag nem teljesen idegenként kerültem egy-egy lakásba. Volt akinek az irodáját takarítottam a munkahelyemen akkoriban a Nemzeti Bankban takarítottam évekig. Aztán ahogy lenni szokott egyik megrendelő ajánlott be a másiknak és így tovább. Eszembe sem jutott turkálni vagy visszaélni a helyzettel. Nyilván nem vagyunk egyformák,és érthető bizonyos fokú bizalmatlanság. Az biztos semmi képp nem döntenék vadidegen mellett jómagam sem. Ismerősök, barátok körében érdemes érdeklődni, hátha valakihez jár megbízható és alapos takarító.
Semmi különöset nem láttam,legalábbis olyasmit amire gondolsz egyszerűen más emberek életének lettem részese azzal,hogy betekintést nyertem az életükbe.
29 éves hölgy személyében Budapesten vállalok heti rendszeres és nyári nagytakarításokat is, családoknál, illetve hölgyeknél!
Gyakorlattal, referenciával rendelkezem.
Akár azonnali kezdéssel.
Elérhetőségem: 30/472 52 95
Üdvözlettel,
Évi
Most ez a beugratós kérdés?!
Csináld magad!
Én semmit:D
Keversz valakivel..
Szerintem ezt Marlenkától akarod kérdezni:D
egyáltalán nem gondolom ezt, sőt! inkább úgy fogalmaznék, nem tudom elképzelni, hogy ennyire megbízzak egy vadidegenben, nincs tapasztalatom. Vasalni már vasaltattam, de nem a lakásomban.
Megkérdezhetem, hogy pl miket láttál? Csak kiváncsiság, semmi konkrétumot nem akarom, hogy pletykálj.
Igen! Akkor félre értettelek!
Elnézést!:D
"Ő segítség nekünk, vagyis aki rá van utalva."
Lehet félre értem...
Rá van utalva. A takarítónő? Vagy kicsoda?
Lementem kicsi édességért a boltba, találkoztam 10 ismerőssel, eggyel megálltam beszélgetni; 1 óra 10 perc lett!:(
Leszakad a derekam:((
További ajánlott fórumok:
- Elvállalják ezt így a takarítónők?
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Mesterséges megtermékenyítés hol és mennyiért?
- Ha kettesben élsz a pároddal egy egyszobás albiban, akkor a takarítás, rendfenntartás...
- Szuper hatékony és nem túl munkaigényes takarítási eszközök és módszerek érdekelnének, amit az egész házban alkalmazni lehet!