A pénz boldoggá tesz? (beszélgetés)
Hát, rossz volna nélküle, úgy gonolom!
Engem inkább nyugodttá tesz:)
Tudom közhely: " Nem boldogit,de jó ha van"
Igen, mert lehet belőle venni sok makkát. A makka meg boldoggá tezs. :)
Na jó, szóval nekem elég egy kicsivel több, mint amennyit el tudok költeni.
Biztos lehetsz benne hogy engem nem.
(Zárójelben pedig azt, hogy nem árt ha van.)
Csak azt tudom ,hogy mikor fizetés volt mindenkinek jó kedve volt azon a napon.Régebben mikor még étkezési utalványt is osztottunk sorban álltak a dolgozók a folyosón érte és közben olyanokat nevettek, hogy még az iroda is rengett.
valamilyen szinten biztos, hisz pénzből lehet kényelmes, nyugodt, biztonságos életünk
Még mindig igy gondolom🙈🍀
Szerintem nem...A pénz az csak "pénz"...Arra jó csak,hogy az ember FIZIKAI SZÜKSÉGLETEIT ki tudja elégíteni álltala,de az IGAZÁN BOLDOGSÁGOKAT HOZÓ DOLGOKAT pénzen nem lehet megvenni...
valamilyen szinten igen!!
Még szép! Ez nem is kérdés! :)
Igen...amit meg lehet belőle vásárolni, vágyakat teljesíteni, mindenképp.
Naná! Ez nem is lehet vitás!
Hát persze! De még mennyire.
Ha sok lenne nem tudom mit csinálnék vele, vagy mit vennék belőle.
De boldoggá tenne a tudat, hogy van bőven.
Ha van akkor nem de ha nincs akkor nagyon.
Szerintem kepmutato aki azt mondja, nem.
Mindenhez penz kell, ne mondja senki, hogy ha pld kifizetetlenek a szamlak, kilakoltatjak a csaladot mert nemtudjak a lakaskolcsont fizetni, ehesek a gyerekek, fazik a csalad mert nincs penz szamlakra / tuzelore, kopott, szakadt ruhakban jarnak stb stb az nem tenne ot boldogtalanna. Dehogynem. A penz kell es ha van az jo erzes.
Ha megkapnám azt az összeget amire most gondolok akkor mérhetetlenül, még akár dolgoznék is érte
Ha boldoggá nem is mindig, de boldogabbá tud tenni.
pénz nélkül élni bajos,hiánya boldogtalanságba taszítana
boldoggá,mert ha nincs az is baj,nagyon nagy baj...
... az út, amivel megszerzem, igeeeen... és elégedett vagyok, ha sikerül. ... aztán persze elfogy, és megint jön a boldogító út, amivel megszerzem. :))
További ajánlott fórumok: