A laptopom egyáltalán nem érzékeli az internetet. Miért lehet ez? (tudásbázis kérdés)
Érdekes...Valamit tuti félrenyomhattam,mert az utolsó emlékem az első chrome letöltéssel az volt,hogy:letöltöttem!:D
Áh...én meg a gépek...:P
Azért még küzdünk(én+agép),mert nem marad úgy az engedélyeztetés(ti.:a windows konfigurálja a netet-vagy mit akar csinálni)Mindig megadom a pipát,mire bekapcsolom,má' megint kikerült onnan.Ja...meg állandóan elakad az indetitás ellenőrzésnél,szval...ahol vki hozzáértő beállította a wifit,ott van netem,ahol nincs (pl.:ciki,de mondjuk otthon),ott meg nincs.Há'me'sötét vagyok hozzá,mint az anyaföld.:)
:(
:)Köszi.Még azért lenne kérdésem...:)
Ha sárga színű a böngésző sáv(chrome),az mit jelent?
Egy csomó mindenben korlátoz.Főleg fb-használatban...Köszi.:)
Örülök, hogy sikerült megoldani.
Egyébként típus alapján megtalálhatod a gyártó honlapját, ott elvilegfent van minden alaplapi driver.
Az jó, ha megvan, akár írd ki egy lemezre, vagy pendrive-ra. Ha vinyót kell cserélni, vagy csak újra telepíteni, jó, ha kéznél van, és nem kell kutatni utána a neten.
Köszönöm mindenkinek,a driverek hiányoztak.Még hang sem volt,de az nem tűnt fel...:)
Valamit mindig tanul az ember.Most épp vinyót cserélni...:D
Huh.Köszönöm a sok tippet.:)
Végig fogunk menni rajtuk és megírom majd,hogy lett-e megoldás és mi.:)
Köszi nagyon.:)
Szabadjon hozzátenni,
az Eszközkezelőben vagy "Ismeretlen eszköz" néven vannak jelen a nem telepitett eszközök, vagy ha rosszul, akkor sárga 3szög jel van mellettük
Ha mindez nincs hanem szépen ott vannak az eszközök, hálókártya, wifi
Hálózai kapcsolatoknál-új Hálózat hozzáadása-
, ott beállitod hogy milyen interneted és szolgáltatód van
Ha kábel akkor jellemzően "jelszó nélküli" beállitás és TCP/IP protokol -IP cín automatikus kérése
Wifi-hez nem értek, de ha a driver telepitve van automatikusan keresgél hogy van-e hálózat
Nézzétek meg az alaplapi drivereket, hogy minden felkerült-e telepítés során.
Ha beépített wifi van - gondolom az -, akkor eszközkezelőben ellenőrizzétek, hogy fent van-e a drivere. Ha nincs, használjátok hozzá a lemezt, amit a laptophoz kaptatok, ha nincs lemez, akkor neten lehet hozzá találni megfelelő drivert.
A vezetékes nethez pedig szintén eszközkezelőben nézzétek meg, kell-e installálni hozzá a LAN csatlakozót (gyakori probléma), ha nincs, akkor lehet tovább lépni, de általában ez szokott a gond lenni (Egyébként routeren keresztül használjátok a vezetékes netet?).
Telepítsd újra a Windowst. Ha úgy sem, akkor vidd be egy szervizbe. Ott tuti megcsinálják és még az sem biztos, hogy pénzt kérnek el tőled érte.
Nekem az új netbookom nem érzékelte. Aztán kiderült, hogy be kellett rajta nyomnom a gyorsbillentyűnél egy gombot :DDD (akkor még kezdő voltam a témában). Lehet, hogy nálad is ez a baj. Fn+F... (valamelyik F szám)
Milyen OS van a gépen?
Nyilván vinyó csere után installálni kell a wifit.
A LAN-hoz meg nézzétek meg, kell-e telepíteni az ethernetet.
Tegnap új vinyót raktunk bele,felküldtük rá a windowst is.De valamiért sem a kábeles,sem a wifis internetet nem érzékeli.Mit rontottunk el?
A vezérlőpult "hálózati kapcsolatok"-ban a kis ikonok nincsenek is ott,tudjátok,ahol lehet adott esetben engedélyezni,vagy tiltani a hálózati kapcsolatot.Mi történhetett?Köszi,ha valaki tudja esetleg.
Ja még annyi,hogy korábban ment rajta az internet gond nélkül,tehát műszakilag oké a gép.Most szúrhattunk el valamit.:(
További ajánlott fórumok:
- Lehet alapozni internetes ismerkedésre?
- Ma már meg lehet nézni az interneten, hogy az Allianz mennyi reálhozamot fizet vagy csak telefonon mondják meg?
- Lehet következménye az interneten leírtaknak? Kitilthatják az ip-met?
- Laptophoz szeretnék mobil internetet. Mit ajánlanátok!? Van esetleg korlátlan lehetőség!? Árakat is kérhetek?
- Létezik olyan, hogy interneten keresztül le lehet hallgatni valaki beszélgetését?
- Szerinted mit jelent a Barátság? Lehet-e interneten igazi barátokat szerezni?