A lapockámon szívják az energiámat? (beszélgetés)
Aki nem hiszi, járjon utána! :)
Az akupunktúra hatásossága a placebo hatáson alapul.
A placebón túli hatásossága tudományosan nem bizonyított, pedig már számtalan klinikai vizsgálatot végeztek el a hatásosságának bizonyítására, ill. cáfolására.
Tudom, megtérésem előtt én is használtam.
voltál már akupunkturás kezelésen??
egy három napos hurtizán nevü inditotta szerinted?ésnem is nagyon ir...
Mert nem minden az, mint aminek látszik:)
szerinted az akupunktura az pillanatnyi megoldás??? Te tudod hogy annak mi a lényege?? ezt komolyan kérdezem... nem kötekedni akarok!
na megnéztem hány napos aki inditotta:D
nem tudom mi szorakoztató van ezen kamu topikokat inditani...:(
nem hókuszpókus, de ha jót akarsz magadnak-hosszútávon, és nem csak a pillanatnyi dolgokra koncentráklsz, nem használod, és nem alkalmazod.
hűűű... azért ez sem semmi hozzászólás!! de nem baj... pár élet és újraszületés és majd Te is érted miről van szó :)))
az akupunktura hókuszpókusz!??!? ez itt az egyik "legjobb" hsz!!
Ez az eghész topik egy kamu. Az inditása pedig dühből és gyűlöletből és felesleges cirkuszból indittatott...
de mit gondoltok a lapockáról arról irjatok:D
ki kéne vizsgáltatni a hátszsibbadást van e szervi oka neurologushoz kéne menni meg gerincröntgenre, és csak utána kéne agyalni arról hogy miért érzed azt amit:D
Az említett férfi valószínűleg paranoid szkizofréniában szenvedett.
... én úgy hallottam, hogy nagyobb a teher, mint amit bírna az ember, ha ott fáj. A tapasztalatom is ez egyébként, ha valami nagyon nyomaszt, vagy megoldandó feladat van, mindig megfájdul a lapockám. Szerencsére nem gyakran van. :)
Ezt Én értem!! Te is???? :)))
Valami nyomhat egy ideget. Esetleg tartás-probléma. Lehet, hogy jót tenne a hátizmok mozgatása, erősítése. Úszás. Gyúrás. Csontkovács.
Nem támogatom!
Jelentős analgetikus hatással bír, disszociatív anesztéziát hoz létre, szétkapcsolja a thalamo-neocorticalis és a limbikus rendszert már szubdisszociatív dózisoknál is.
Ne tereld a szó!. Hol az adagom? :)
Azt nem mondtam hogy a hókuszpókusz nem lehet hatásos bizonyos esetekben. :)
Jól van, akkor hókuszpókusz... Elő a ketaminnal!! Azt itt is elismerik :D
Az USA az a lehetőségek hazája. :)
Kedves rokonom az M.o.-on végzett pszichiátriát, neurológiát. USA-ban praktizál, ott tanult az akupunktúráról is. Szerinted egy idegpályák működésében jártas orvos mondaná azt, hogy ezzel a tűvel ekként-akként lehet érzésteleníteni?
De egyébként nálunk lehókuszpókuszozolt (TB nem ad rá tamogatást) metódusokok vmelyikét Ausztiában is fizeti a biztosító.
Magyar kórházban képesek szart kenni a nyílt sebbe, és úgy visszakötözni, de ettől még nem helyes útja a gyógyításnak.