A hűtlen - film vége (beszélgetés)
Szerintem nem adják fel magukat.
Megpróbálnak túllépni rajta.
A magánnyomozó nem hinném hogy színre lép ebben az esetben.A fotók csak azt bizonyítják hogy együtt voltak.
Hali
Bar lehet senki nem jár erre...
Igen kerdés hogy tényleg engedi-e a lelkjiameretük, hogy lelépjenek...
De volt az a nyomozó, aki a kepeket készítette. Ő vele mi van? Ő egy koronatanu lenne az indokra. Neki titoktartási kötelezettsége van? S ha igen? Ilyen esetben is???
Nem is tudtam, hogy alacsony R.G. :-O
D. L. hatalmasat alakított az biztos, pl. amikor megtalálta a képeket, vagy amikor a franciát meglátta egy nővel.
Amúgy a szerető undorító jellem volt szerintem, egy beképzelt, gátlástalan alak.
Abban lehet, hogy tényleg igazad van, hogy a nők voltak a húzóerők a filmekben. Nem figyeltem, hogy RG milyen magas. Mondjuk az alacsony pasik nekem sem jönnek be, de a filmben nem annyira tűnt fel, hogy alacsony.
Azért valamiért akkor is imádom. :D
Akkor viszont nem kerekedett volna belőle ilyen jó film.
Nekem a két pasi párbeszéde tetszett nagyon, ahogy eltársalog a férj és a szerető... Olyan valószerűtlen volt az egész.
:D :)
Az emlékezetes fejezet lenne - ??
Ez a cime. Itt volt a tv-ben, de biztos meg lehet nézni valahol.
Egyébként a saját kérdésemben rengeteg lehetőség van szerintem. Feladhatta magát, elköltöztek, uj életet kezdtek, külön mentek, mert nem tudtak egymásnak megbocsájtani stb. Azt hittem, hogy én siklottam el a nyitott végnél, és van konkrét vége, de nem......-
Hol lehet ezt a filmet megnézni?
Esetleg mi az eredeti címe?
A fantáziádra van bízva, hogy hogy fejezed be. :)
Mindentől függetlenül, rég láttam ilyen jó filmet.
Szerintem feladta magát. Amilyen jellemeket alakítottak a film során, azzal nem lehet együtt élni egy ilyen teherrel.
Ha nem teszi a házasságának már úgyis annyi, bármennyire is igyekeznek visszahozni emlékekkel, az a bizalom már nincs meg ami előtte volt.
További ajánlott fórumok:
- Mi lett a Szex és New York mozifilm vége?
- Ismeri valaki a Remény rabjai című filmet? Mi lesz a vége?
- A Marley meg én c. film végén meghal a kutya?
- Tudnátok ilyen megszállott szerelmes filmeket mondani, és hűtlenségről?
- Ki látt a tegnap a "megérzés" c. filmet, mi lett a vége?
- Filmes kérdés - Aki látta az Eredet című filmet, hogy értelmezte a végét?