A Cipralextől sok fura álmom van, kicsit mintha túlpörögnék (beszélgetős fórum)
Az a gond ezekkel a gyógyszerekkel, hogy nem szabad
mindjárt nagy mennyiséggel kezdeni. Én is szedtem
ezt a gyógyszert, úgy alakítottam ki, hogy reggel
1/2 szemet és esetleg este 1/2 szemet szedtem, pont azért, hogy elkerüljem a felpörgést. Nem foglalkoztam azzal, hogy az orvos esetleg nagyobb mennyiségű szedést javasol, és bírtam dolgozni, gyerekeket nevelni, és éjszaka aludni. Hosszú évekig szedtem, lelkileg is sokat segített.
Remélem is, hogy az alvásom beáll :D .. amúgy végülis elvagyok vele :D.. végre nem alszok be mindenen :D
Én meg sem próbáltam kávézni, még az eljén igen, viszont attól rosszul lettem .. a szorongást fokozta :/
párom is pörgött tőle x ideig a szorongás felerősítése után (ezeket én is láttam, érzékeltem). Aztán helyrebillent :)
Be fog állni nálad is :) csak türelem :)
eleinte erősíti a tüneteket! Kell pár hét, mire beáll! Mióta szeded?
(nálunk párom szedte, és nála is felerősítette az alapbaját az első időszakban. Aztán szépen beállt, és rendeződött minden)
Közel 20 napja szedek Cipralexet (10 mg), szorongásra, kényszerekre. Korábban szörnyen fáradékony voltam, viszont a gyógyszer hatására bizonyos értelemben duracel nyuszi lettem :P. Megvan ennek a pozitív oldala is, viszont este nehezen alszom tőle. Ma is pl. 1 órát sikerült, bár ilyen még nem volt. Ha meg alszok szó szerint végig álmodom az éjszakát, össze-vissza minden hülyeséget, többször felébredek. Ez kb 4-5 napja van, pedig lassan inkább hozzá kéne szoktom, nem? Szerintetek javulni fog? Szorongásoldót nem kaptam mellé. A dokihoz csak kb 3 hét múlva kell visszamennem.
Valakinek hasonló tapasztalat, vagy ötlet, hogy mit csinálhatnék?
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk kicsit!
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Jó taktika, ha kicsit húzom a pasi agyát azzal, mintha nem is igen érdekelne?
- 5 hónapos kisbabám néha a füléhez nyúl és úgy csinál, mintha vakarná kicsit. Ezután piros lesz neki egy ideig, de a hallójárata felé nem!
- 38 hetes kismama vagyok, egyre többet fáj a hasam teteje, a gyomrom körül, olyan érzés mintha húzódna, kicsit sajgó fájdalom, mitől lehet?