2008 októberében a férjem lányának egy kislánya született.Igy az a fura szituáció állt elö,hogy a kisfiunk,aki a nagybátyja ennek a kislánynak,fiatalabb mint az unokahugi.
Nálunk a férjem februárban lesz 50 éves.A lányunk 3 éves,a kisfiúnk novemberben született.Èn 32 éves vagyok.Az elsö házasságából született gyerekek 26 és 22 évesek.Ök persze imádják a kistesókat.
Nálunk is ez a helyzet! A párom idén lesz 54 és meg 27 éves! A lányunk 2008 decemberében született! És nagyon imádja! Szerintem nincs ezzel semmi baj sem!
Én apukám 52 volt mikor születtem,az egyik bátyámnak tavaly 53 évesen született a 3. gyereke és még terveznek kistesót. A nagypapám is 51 volt mikor apukám született állítólag.
Nálunk nem volt belőle probléma.Tudta,hogy szeretnénk babát.Mert mondtuk neki,hogy gyakorlunk.Most a kistesót tervezzük.Szerintem ez egy nagyon jó dolog!Az apukád újra fiatalnak érezheti magát.És sokkal könnyebb vele.Nálunk legalább is így volt.Teljesen más a férjem(Jó irányban) mint amikor nem volt még Tibcsi.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.