3 év körüli, első gyerekkel gyesen lévők! Mennyit van a gyereketek gyerektársaságban? Igényli? (beszélgetés)
Én is abban reménykedek, hogy ha majd oviba jár, akkor majd megszokja a gyerektársaságot, még ha rajongani nem is fog értük.
Amúgy emellett még nagyon félős is, pl. ha gyerekek kiabálnak, sikítoznak az óvoda udvaron, akkor megijed és befogja a fülét.
A nagyobbik lányom 32 hónapos, van egy kishúga is, mégis nagyon társasági emberke. Két éves kora után annyira hiányzott már neki a társaság, vagy mi voltunk kevesek neki, hogy bölcsibe írattam, mert mindig az óvoda felé kellett sétálnunk.:)
Azóta még inkább igényli a társaságot, a felnőttekét éppen úgy, mint a gyerekekét. Viszont sokkal barátságosabb, közvetlenebb és gyorsabban feloldódik, bárkivel szívesen játszik, bevonja a játékba.:)
Szia!
Az én kisfiam két és fél éves,igen,nagyon-nagyon igényli a gyerekek társaságát.Mindegy neki,kicsi vagy nagyobb gyerek,csak játsszon vele valaki.
Szerencsére a családban van egy pár gyerek,de hetente egyszer ha találkoznak.Szóval ettől többre vágyik,de még itthon akarok vele lenni egy kicsit,legalább míg három éves nem lesz,utána mindenképp óvoda.
További ajánlott fórumok:
- 1 órája költözött el a férjem... hogyan élem/éljük a gyerekkel/ ezt túl...?
- Mit szólnátok, ha gyereketek közölné: a saját neméhez vonzódik.
- Ha az apa nem fizet gyerektartást
- Ti visszakövetelnétek az eddig kifizetett gyerektartást?
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Az én hibámból csalt meg a párom és hagyott el a gyerekkel! Van visszaút?