2011 őszén szeretnék teherbe esni! (beszélgetés)
Klub - 2012-ben kisbabánk lesz:)
ebben a klubban van egy csajszi aki ma tesztelt pozit meg van egy másik fórum ahol még egy leányzó:))
Ha akarod csatlakozhatnál a klubbhoz:)
Jó volt, köszi:) Pihentem, napoztam, olvastam, meg ilyenek. Ma először keltem úgy, hogy van kedvem felébredni és felkelni, amióta nincs a babó:(
Nektek jól telt?
Szia!Jól telt a hétvége????
gyere át akik juliusra nem várják)
Sziasztok! Hétvégén valóban jó kihalt volt a fórum:) Velem nincs semmi új, várom, hogy teljen az idő és újra belevághassunk a baba projekbe:)
Sziasztok,csajok!!!Hű,de eltűnt mindenki!!!Jól vagytok????
Böbe,ma el vagy tűnve!!!!Ment privi!!!!
Jól hangzik:) Jó szórakozást és hétvégét, majd még leszek, de most lassan lépek:)
Jaj,Fishyke!Én úgy szeretném már azt a kisbabát!Most nagyon vágyom rá.Az éjjel azt álmodtam,hogy Kitti tologatta a babakocsiban.Tegnap este sírt a drágám,hogy már nagyon szeretné a kistesót...Nagyon egy hullámhosszon vagyunk érzelmileg.
Öcsém jön hozzánk,holnap csavargunk egy nagyot.És megnézzük a kastélyt(a városunkban,most újítják fel),mi már láttuk,de öcsém még nem.
Megyünk haza vidékre, páromékhoz, aztán hozzánk is, haverozás, bográcsban főzőcskézés, felejtés...ilyesmik:) Csak legyen jó idő:)
Nektek?
Akkor már nem sok van:-)Van valami program a hosszú hétvégére?
Itt most kisütött a nap. Dolgozom:( De kettőkor húzok innen:)
Hahó!Sehol senki?
Mit csináltok ebben a borongós időben????
Pettka baszus csörgess ha vagy!!!!
Na,megjöttünk!Fodrásznál volt az egész család:-)))
Akkor én mit mondjak barátnőm?)))))
Hallod-e,Böbe!Állandóan keresel,ha meg itt vagyok,eltűnsz:-))))
Megértem:)) Én se várnék annyit, mi a szösznek?? Még ez a három hónap is éveknek tűnik:(
Hát,nálunk az egy év már felejtős lenne...35 vagyok!:-)
Na,itt maradok most.Várom soraidat,Böbe!!!
Ezt még nem is hallottam, majd utánaolvasok! Az orvosom azt mondta, 3 hónap javasolt. A védőnő egy évet mondott...Mondjuk ő elég idős, 60-on felül van...már anyukámnak is 3 hónapot mondtak 22 éve...
Pettka STOP nem győzök rohani ide oda a forumokon utánad naaaa
Nekem a dokim csak 16-a után lesz,telefonon beszéltem vele.Azt mondta,majd csak a pozitív teszttel jelentkezzek...
Erről nagyon megoszlanak a vélemények az orvosok között.Külföldön az a "szokás",hogy az azonnali próbálkozást javasolják,és már egyre több hazai orvos is ezt vallja...persze,ha nincs egészségi akadálya.
nÉHA VAGYOK ÁM:-)tegnap elkezdtem a hétvégén szokásos nagytakit,mert hétvégén vendégünk lesz.
Nem legalábbis a doki nekem azt mondta
1 ki takaritottak bocsi idézem) 2 ha megjön akkor regenerálodtál 3 ennyi
További ajánlott fórumok: