Én egy kicsit több, mint egy éve vagyok özvegy. Nagyon szerettük egymást a férjemmel, de bennem erősen feltámadt az igény a szeretetre. Hogy szerethessek és szeretve legyek, legyen, akivel újra össze lehet bújni. A temetőbe sem járok ki már. Lett is azóta párkapcsolatom, és reménykedem benne, hogy tartós lesz, mert olyan, amit nem is képzeltem volna. De mindenkinek más hosszúságú a gyászfolyamat. Csak érdemes magadnak valahogy lerövidíteni, mert elmondhatatlanul jó érzés, amikor újra megérkezel az életbe. Én jártam pszichológushoz. Az sokat segített, hogy a traumát ki tudtam magamból beszélni szabadon. Ő biztatott a társkeresésre is és igaza lett. Eleinte ellenálltam, de amikor a társkeresőn megláttam azt a férfit, aki a jelenlegi párom, tudtam, hogy a "szövege" hozzám szól. :-) Próbáld a gondolataidat terelni más irányokba és ha nem megy, akkor pszichológus, aki ebben segít.
Egyetértek. Ez a világ rendje. Adj esély és élj. Attól h folyton kijársz a temetőbe nem lesz jobb. Engedd el és élvezd az életed....kaptál egy új esélyt
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.