Visszatérő gombás fertőzés vs a lélek és gondolatok (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Visszatérő gombás fertőzés vs a lélek és gondolatok (Az én sztorim)
6. Ezigazimaga
2016. szept. 5. 23:16
Szia :) Nekem jövő hónapban lesz egy éve hogy visszatérő gombám van :( Orvostól orvoshoz megyek. 1-2 hónapig hatásosak a szerek. Nekem nincs semmi lelki kiváltó okom. Előtte minden rendben volt. A szexuális életem is jól működött. Most viszont lassan 5 hónapja nem szexelünk, mivel fájdalmas az együtt lét. Nem csak úgy picit hanem rendesen fáj mintha tű állna belém. A bőröm is megreped és vérzem is utána. Már nagyon megvisel lelkileg :( Nem tudom hogy már mit csináljak. Magán orvoshoz szeretnék menni, de már attól is tartok hogy fölöslegesen fizetnék ki olyan sok pénzt. Van valakinek tapasztalat esetleg? Sokat segítene.
5. brandy85
2016. jún. 20. 08:54
Köszönöm,hogy megosztottad! Ezt kipróbálom a kislányomnál is bár még csak 6 éves,de gond volt vele.:(
4. nikletty
2016. máj. 20. 12:10
Köszönöm, hogy elolvastátok!
3. syria
2016. máj. 19. 10:22
Köszönöm, hogy megosztottad a történeted, magam is hasonlóan vélekedem.
Közhelynek hangzik, de a legtöbb testi baj forrása a lélekben, illetve a fejünkben van. (Leszámítva természetesen a baleseteket, születési rendellenességeket, stb.)
2016. máj. 17. 13:28
Aki hajlamos rápörögni egy-egy dologra, annál nagyon hasznos ez a tudatos leállás, mint amiről te is írsz.
1. nikletty
2016. máj. 17. 13:08
Gondoltam leírom, hogy mit tapasztaltam meg, hátha másnak is segít. Szóval már ott tartottam, hogy kb. minden második hónapban gombás fertőzés tüneteit produkáltam, viszketés, diszkomfort, fura folyás...
Ugrás a teljes írásra: Visszatérő gombás fertőzés vs a lélek és gondolatok
Ugrás a teljes írásra: Visszatérő gombás fertőzés vs a lélek és gondolatok
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Mindenki akinek visszatérő húgyúti fertőzése van, ide!
- Haemophilus influenzae folyamatosan visszatérő fertőzés ellen tud valaki valami hatásosat?
- Nitrofurantonin visszatérő hugyuti fertőzésre.
- 8 éves lányomat többször visszatérő húgyúti fertőzés kínozza, csomó vizsgálat után urológushoz érdemes elvinnem?