Valóvilág vagy kupleráj? (beszélgetős fórum)
9. malacbefőtt
2018. nov. 13. 18:43
A faluvégen ugató legutolsó kutyát nem érdekli. 😝 Szomorú, hogy van rá még mindig kereslet. 😔
8. Lilibeth59
2018. nov. 13. 18:36
Anno én már az legelsőn kiakadtam a kezdet kezdetén, nem akarom elhinni, hogy vannak akik ezt nézik, és nagyon remélem, hogy sokan, a fiatalok is úgy gondolkodnak, hogy ez minden, csak nem a 'Valóvilág". Hogy még pénzt is kapnak érte, az háborít fel a legjobban. Aki tényleg becsületesen dolgozik, tesz az országért, a családjáért, hogy jó, és jobb legyen, hozzájuk képest alamizsnát kapnak. Szégyen gyalázat! Persze, nem csak ezt a műsort tartom felháborítónak, Győzike és a többi celeb, mindról megvan a véleményem, és a TV csatornákról is, akik ezeket a műsorokat adják.
7. 9f9aa0ac88
2018. nov. 8. 12:59
Már leirtam a VV-hez a véleményemet.Ennek a fórumnak a fő címével egyetértek!Csak reménykedhetek ,hogy kevesebb benne a "való- világ".Vagy még sincs igazam?
6. Pipi57
2018. nov. 7. 18:41
Azért elég szomorú lenne, ha ilyen lenne az igazi valóvilág....
2018. nov. 7. 17:27
Volt szerencsém(?) találkozni egy bizonyos helyen Párkányi Évivel. Ennél több hozzáfűznivalóm nincs a témához
4. Mezei Virág
2018. nov. 7. 15:54
Kupleráj, én is csak a Hírkereső címszavaiban láttam.Meg most itt.
Ez a mai népkultúra sokaknak...
3. semleges
2018. nov. 7. 15:54
Én sem nézem. Az elsőt néztem, az is elég volt. Minden ez a műsor csak nem A valóvilág. Hülyítik a fiatalokat, meg akiket lehet:)
2. Pipi57
2018. nov. 7. 15:51
Nem kell nézni,én már régóta ezt teszem...
Oda ilyen emberek mennek és kellenek és ezekből lesznek, jobb híján pár hónap múlva a celebek....
Én csak azon csodálkozom,hogy vannak még nézők, akik az ilyen fajta műsorokra kíváncsiak?
Ez nem szórakoztató műsor,hanem egy pár "ki ha én nem" fennhangú ember provokációja.....
1. Dory201
2018. nov. 7. 14:29
Hát én nem vagyok egy prűd , sőt bővérű nó voltam mindig is.
DE, ami most megy ebben az ordenáré műsorban, kivágom aTV-t, vagy jobb híján elkapcsolok.
Szégyellem magam a NŐK nevében, ennyi IQ 0-ás embert egy helyen ki lehet akadni, és egymásnak esnek , mint az állatok.