Anno én már az legelsőn kiakadtam a kezdet kezdetén, nem akarom elhinni, hogy vannak akik ezt nézik, és nagyon remélem, hogy sokan, a fiatalok is úgy gondolkodnak, hogy ez minden, csak nem a 'Valóvilág". Hogy még pénzt is kapnak érte, az háborít fel a legjobban. Aki tényleg becsületesen dolgozik, tesz az országért, a családjáért, hogy jó, és jobb legyen, hozzájuk képest alamizsnát kapnak. Szégyen gyalázat! Persze, nem csak ezt a műsort tartom felháborítónak, Győzike és a többi celeb, mindról megvan a véleményem, és a TV csatornákról is, akik ezeket a műsorokat adják.
Már leirtam a VV-hez a véleményemet.Ennek a fórumnak a fő címével egyetértek!Csak reménykedhetek ,hogy kevesebb benne a "való- világ".Vagy még sincs igazam?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.