Tojásos kalács recept


1rud parizel
4drb fot tojas
2drb nyers tojas
10 evokanal liszt
1 piros kapia
1 szal kolbasz
so bors izles szerint
A Tojásos kalács elkészítési módja:
mindent kockara felvagunk fot tojast,kolbaszt,parizelt,piros kapiat(paprika)ezt egy talba osszekeverjuk a nyers tojasal es a lisztel,fuszerekel hogy jol aljon osze.Kalacs suto plebe foliat teszunk belerakjuk a maszat es beteszuk a lerbe sulni.Sulesi ido 20 perc a teteje amikor szep piros kiveszuk a sutobol es kiboritjuk egy lapitora,amikor kihult felszeleteljuk es lehet fogyasztani.Nagyon finom hideg etel
erdemes kiprobalni
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: palfinoemi, 2009. aug. 13. 13:47
A tojásos kalács elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.