Mit csinálsz egész nap ha éppen nonstop esik az eső? (beszélgetés)
:)
Alkotok. Van többféle hobbim.
akk is mindèg akad dolgom...
ugyanazt,mint szép időben
a napi rutint amit mindèg meg kell csinàkni ha esik ha nem
Imadok esoben setalni!
Gumicsizma, nadrag, pulover esernyo... es irany a varos!
Sétálni megyek,hiszen imádom:))
Tévét nézek,társasozok a gyerekekkel,pakolászok:D
Netezek,és nézem a kedvenc filmemet!:)
Ugyanazt, mintha sütne a nap.
Takaritok vagy a lányommal játszok,netezek!Ha nem nagyon esik akkor esökabát fel és kimegyünk az utcára!
az élet akkor sem áll meg, teszem, amit tennem kell (meg amit akarok) :)
szomszédolok,kocsmázok,barátnőzök,pasizok,netezek,alszok,tévézek,csavargok,főzök,stb...:)))
Olvasok, netezek, kirakóval idegesítem magam :), vagy csak egyszerűen látványosan szenvedek :D
Mindig találok valami elfoglaltságot.
Ha házi munkát nem kell csinálnom, akkor tornázok, olvasok, vagy épp interneten lógok.
általában net,ha éppen itthon vagyok...
Süss valami finom sütit, vagy ejtsd le magasról az időt és menj sétál egy nagyot,gyűjts gesztenyét,csinálj ősz hangulatot a lakásba.
A napi munka,fozes,mosas,takaritas.
Most van az ideje a befozeseknek.Ugyhogy talalok elfoglaltsagot.
Gép előtt vagyok-kijutósozom.
az attól függ hol vagyok és mi a dolgom, ha itthon vagyok akkor takarítok és minden más amit jó időben képes vagyok elnapolni :), gyerekkel társasozunk stb...
Netezek vagy éppen a kedvenc filmemet nézem, leszámítva,hogy már többször láttam:)
Ha otthon vagyok, bevackolom magam a terasz sarkába egy fotelbe egy jó kis könyvvel és egy pohár borral és csak bámulom, ahogy esik. Imádom!!! Ha a ház ura is otthon tartózkodik, a könyv helyett vele vackolom be magam és jól megváltjuk a világot ;))
Ha esik az eső,én akkor sem unatkozom.
Imádok olvasni,azonkívül rengeteg házimunka is van körülöttem. Mindig megtalálom azt,amivel agyonütöm az időt,bár nekem abból van a legkevesebb.
Akkor ki sem megyek, ha nem kell feltétlenül kimenni, bent van mit csinálni (házi munka, olvasás, netezés, énekelek is (gyakorolom, amit feladtak leckének), tornázom kicsit, meg lehet TV-t nézni, átmenni beszélgetni a szomszédokhoz (ha van ilyen lehetőség).
Én a 2 hónapos lányommal játszok, amennyire vele még lehetséges. Takarítok. Pakolászok. Honfoglalózok, de azt inkább éjjel szoktam.
Én babával vagyok itthon, így az esős napokat benti játékkal töltjük, de amíg nem volt, akkor szívesen olvastam, vagy csak lógtam a neten és beszélgettem.
Rendezd át a házat, ha nagyon nincs mit csinálnod :D
Szaunába szokttunk ilyenkor el járni,nagyon jó.
dolgozom a munkahelyemen, dolgozom itthon, netezek, néha tévét nézek, elég pocsék műsorok vannak, vagy ömlesztve reklámmal ezért inkább felejtős. Keresztrejtvény, egy jó könyv. stb..stb...
Látogass meg valakit, és segíts neki valamiben. Idős, kisgyerekes családok kaphatók ilyenre.
További ajánlott fórumok: