Milyen kirándulóhelyeket/szállásokat ajánlanátok 14 éves ikergyermekekkel? (tudásbázis)
6. youlcsi
2015. márc. 25. 07:53
kb 14 évesen voltam utoljára felnőttel (nagynéném + még tesó, unokatesó) nyaralni. a nagynénit jószerivel csak akkor láttuk, ha éhesek voltunk, illetve amikor visszamentünk éjjel a lakókocsiba.
egy 14 éves (de pláne, ha duplán vannak) nem arra vágyik, hogy a szülővel töltse a szabadidejét.
inkább leinformált helyre el lehetne őket néhány baráttal együtt engedni 2-3 éjszakára sátorozni (vidéki házba bandázni). szerintem ez sokkal nagyobb élmény ebben a korban, mint akár egy egész hét valami csilli-villi helyen, de szülővel.
5. Sopianae
2015. márc. 25. 07:32
Mátra? Én a mai napig imádom. Ott a Kékes, a Mátra múzeum, azállatkert (igaz induri-pinduri.... Ha autóval mentek, akkor át lehet menni Lilafüredre. stb stb stb
4. szahara84
2015. márc. 25. 07:10
Nem tudom, hogy mennyire számít reklámnak, de a szüleimnek van egy nyaralója a Balatontól 4 km-re. 10kmes körön belül van kalandpark, kompkikötő, hajóállomás, jó kis túraútvonalak és egy város, ahol mindig sok a program. 4 főre 12,000Ft/éjszaka. Szerintem nem sok egy komplett házért (4 szoba, nappali-konyha, zuhanyzós fürdő wc-vel, 1 külön wc, terasz, az udvaron kerti pihenő, kerti zuhany, bográcsozási lehetőség) Ha érdekel, írj nyugodtan! :)
3. 4c3a5e5783
2015. márc. 25. 06:26
Veluk mar meg lehetne beszelni, hova szeretnenek menni, hol nem voltak meg az iskolai kirandulasok alkalmaval... Gondolom, pl. egy kalandpark jobban tetszene nekik.
2. andi6020
2015. márc. 25. 05:53
Bármilyent. A 14 éves már nem gyerek.
1. patrícia1203
2015. márc. 25. 01:00
Milyen kirándulóhelyeket/szállásokat ajánlanátok 14 éves ikergyermekekkel?
További ajánlott fórumok:
- Dombok Hegyek Folyók Tavak Erdők Kirándulóhelyek Nyaralóhelyek Bárhol a Világban ABC-ben.
- Hévíz környékén, strandidő híján milyen kirándulóhelyek vannak?
- Gyomaendrődiek, vagy ott kirándulok!! Milyen programokat lehet ott kitalálni a nyárra?
- Milyen jó kirándulóhelyek vannak Békés megyében?
- Osztrák határ közelében milyen kirándulóhelyek vannak?
- Milyen kirándulóhely van nyitva dec 26-án borsodban?