Ismertek olyan honlapot vagy programot, amivel a myspace-ről videót lehet konvertálni és elmenteni? (tudásbázis)
5. szagnes9
2008. szept. 24. 19:07
Köszönöm a segítséget: letöltöttem a Downloadhelpert, de a Windows nem tudja megnyitni, a futtatást fel sem kínálja. Vajon milyen program kéne még a gépemre, h tudjon kezdeni vmit a Downloadhelperrel?
2008. szept. 24. 18:56
Mozilla firefox beépülő modullal, a Downloadhelperrel simán letudod szedni. Elvileg az mp3-at (márha abban van) alapbeállításban felismeri a program, tehát felmész az oldalra és leszeded.
De nem normális filenévvel lesz, nekem az említett oldalról egy mp3 (a Celestine Prophecy) ezzel a névvel jött le: std_d47ab4bcbed220b8c16b8d92bd4fd4a3.mp3
Működése egyszerű: felmész az oldalra, majd amikor forog ott felül az a 3 gömb, rákattintasz a legördülő részére és kiválasztod az mp3 végűt. Oszt' elmenti ahova akarod.
3. szagnes9
2008. szept. 24. 18:49
Valaki?
2. szagnes9
2008. aug. 28. 23:06
A kérdésem az lenne, hogy ismertek –e olyan honlapot vagy programot, amivel a myspace-ről videót lehet konvertálni és elmenteni. Próbálkoztam több honlapon, de valamiért egyik sem jön össze; használhatatlan vagy esetleg vírusos programokat meg inkább nem töltenék le sehonnan. Tehát, van, ami bevált Nektek? Köszönök szépen minden segítséget!
1. szagnes9
2008. aug. 28. 23:05
Ismertek olyan honlapot vagy programot, amivel a myspace-ről videót lehet konvertálni és elmenteni?
További ajánlott fórumok:
- Esős időben Budapesten milyen programot tudnátok ajánlani második randin?
- Mp 3-at mire kell konvertálni, hogy zenei cd-ét tudjak csinálni, amit normál cd lejátszón is le lehet játszani?
- MP3 konvertáló programot keresek. Tudtok benne segíteni?
- Tudtok olyan programot ajánlani, amivel egy zenei számból tudok kivágni részt, és elmenteni a gépre?
- Tud valaki olyan konvertáló programot,ami AVI-t DVD-re alakit át?
- Tudtok olyan programot, amivel DVD-t lehet avi fájllá konvertálni? (Lehet ingyenes is, de nem muszáj)