Interneten belül nem tudom a képeimet kezelni. Nem megy a képfeltöltés, e-mailben a képküldés. Mi okozhatja? (tudásbázis kérdés)
Ha itt a hoxán töltök fel képet, nekem is menetrendszerint lefagy a böngészőm és leáll. Csak többszöri próbálkozásra szokott sikerülni. Én se tudom, ez mitől lehet.
Esetleg tudja valaki, itt a hoxán hogy tudok valakinek képetküldeni? Vagy képeslapot?
Ide se tudok képeket feltölteni. Próbáltam már más böngészővel is (jelenleg a Firefoxot használom leginkább), de úgy sem sikerült. Tegnap pl. a Firefox is összeomlott... :S
Vírusirtást is csináltam, de nem volt semmi.
Nem csak a képküldéssel van gond, egyetlen weboldalra (iwiw, baráti kör...stb.) sem tudok képet feltölteni. Befagynak az oldalak, így a Hoxa is!
Hiába kicsinyítem le a képek méreteit, leáll minden weboldal, ahol képet akarok feltölteni. E-mailben a legkisebb képektől is "beáll" mind a freemail, a citromail, és az alapértelmezett postafiókom!
Nem tudom, mitől lehet ez, és hogyan oldhatnám meg?
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- Miért nem jó az internetes ismerkedés?
- Lehet alapozni internetes ismerkedésre?