Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Hepe-hupás krémes recept

Hepe-hupás krémes recept

A Hepe-hupás krémes hozzávalói:
2.5dlvíz 40dkgmargarin 15dkgliszt 6tojás kevészsír 6dltej 2vaniliapuding 2vaniliacukor hululuhab katicatortabevono


A Hepe-hupás krémes elkészítési módja:
2.5dl vízben 15dkg margarint felolvasztunk. 15dkg lisztet elkeverünk benne és főzzük amíg elválik a lábas szélétől. Majd 6 egész tojást egyenként belekeverünk. Kétfelé osztjuk jol kizsirozunk,lisztezzük a tepsit ésrózsaszínűre sütjük.Krém:6dl tej,2 vaniliapudingot,2 vaniliacukrot megfőzünk majd kihűtjük.Ha kihült hozzákeverünk25dkg rámát.A tetejérehabot teszünk és csokit reszelünk rá.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A hepe-hupás krémes elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook