Hepe-hupás krémes recept
A Hepe-hupás krémes hozzávalói:2.5dlvíz 40dkgmargarin 15dkgliszt 6tojás kevészsír 6dltej 2vaniliapuding 2vaniliacukor hululuhab katicatortabevono
A Hepe-hupás krémes elkészítési módja:
2.5dl vízben 15dkg margarint felolvasztunk. 15dkg lisztet elkeverünk benne és főzzük amíg elválik a lábas szélétől. Majd 6 egész tojást egyenként belekeverünk. Kétfelé osztjuk jol kizsirozunk,lisztezzük a tepsit ésrózsaszínűre sütjük.Krém:6dl tej,2 vaniliapudingot,2 vaniliacukrot megfőzünk majd kihűtjük.Ha kihült hozzákeverünk25dkg rámát.A tetejérehabot teszünk és csokit reszelünk rá.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: niko76, 2008. szept. 10. 09:19
A hepe-hupás krémes elkészítési módja és hozzávalói.