Carmen recept

A Carmen hozzávalói:
8 cl almalé
4 cl világos szőlőlé
1 cl cukorszirup
3-4 friss mentalevél
szénsavas ásványvíz
almaszelet


A Carmen elkészítési módja:
Fogunk egy poharat, beletesszük a mentát, majd hozzáöntjük a szirupot. Így összezúzzuk egy törőfával, majd hozzáöntjük a szőlő,- és almalevet. Az egészet jól elkeverjük, beleteszünk néhány jégkockát, majd feltöltjük az ásványvízzel. Végül az almaszeletekkel díszítjük.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A carmen elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook