Bionir zeller tabletta. Tudja valaki, Budapesten hol lehet személyesen is megvásárolni? (tudásbázis kérdés)
2. babuci10
2011. márc. 19. 14:13
A Bionit zeller tablettával kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Az ára nem túl drága: 5-600 Ft. körül mozog, viszont eddig csak futáros kiszállítást találtam a Neten. Mivel a kiszállítás még egyszer annyiba kerül, mint maga a termék, inkább boltban vásárolnám meg.
Ha valaki biztosan tudja, hol lehet ilyet kapni, kérem, szóljon!
Köszönöm!
1. babuci10
2011. márc. 19. 14:10
Bionir zeller tabletta. Tudja valaki, Budapesten hol lehet személyesen is megvásárolni?
További ajánlott fórumok:
- Szójáték személyes névmásokkal. Sorrendben: ÉN, TE, Ő, MI, TI, ŐK (A szóban bárhol lehet)
- Az adóbevallást milyen címre kell küldeni postán vagy hol tudom személyesen leadni Budapesten?
- Salsa kezdő tanfolyam Budapesten. Melyik tánciskolát ajánlod? Személyes tapasztalatok?
- CREST fogfehérítő tapaszt hol lehet Budapesten vagy Bécsben személyesen venni?
- Iskolát keresek 8 éves autista kisfiamnak Budapesten. Személyes tapasztalat is jó lenne. Tud valaki ajánlani?
- Szilveszterre 20-25 személyes zártkörű buli megrendezésére ajánlanátok helyet Budapesten?