Miért viselkedik így egy férfi? (beszélgetés)
Sivár lehet olyan munkahelyen dolgozni, ahol mindenki "következetesen gondolkodó ember", mert mégiscsak jelentős mennyiségű időt töltünk el ott. Persze, persze, az ember dolgozni jár be a munkahelyére. De azért csak emberek vagyunk, akiknek csak fontosak(nak kellenének lennie) az emberi kapcsolatok. Persze, hogy érdekel, mi van a kollégákkal. Nem rosszindulatból, hanem pusztán azért, mert nem vagyunk gépek, akik elvégzik a dolgukat, aztán hazamennek.
Biztos én dolgozom fura helyen, de mi megkérdezzük egymást, hogy hogy van a család. Megértőek vagyunk azzal, aki nehéz magánéleti időszakon megy keresztül. Örülünk annak, ha valaki párt talál. És hasonlók.
Attól félni, hogy elveszítem a munkámat azért, mert emberi kapcsolataim vannak a kollégáimmal? Inkább attól félnék, hogy elveszítem az emberekkel való kapcsolatomat a munkám miatt.
Miért akarod mások életét összeboronálni, mások életét elrendezni?
Személy szerint utálnám az ilyen baráti segítséget és nem kérnék belőle.
A pasit pedig békén hagynám. Nem véletlenül zárkózik el ilyen munkahelyi közegben.
Az egész fórum onnan indult, hogy a fickó távol tartja a magánéletét a munkahelyétől, a kollégáitól. Nem csak akkor lehet kellemetlen, ha a pasi meleg. A leírtakból ítélve, nem fog jól reagálni arra, hogy valakivel össze akarják hozni.
Szerintem nem lesz jó vége.
Felénk ezt a szabályt úgy mondják:
"Házi nyúlra nem lövünk! Megeshet, hogy a nyúl visszalő!" :))
Én ezt nem érzem az írásaiban,te se vedd támadásnak!Se dühöt, se őrjöngést nem érzek Smaragdzöld soraiban.
Hogy hozzá szóljak a fórumhoz is. Szerintem nem kell túl kombinálni. Jogos, hogy külön választja a munkát és a magánéletet. Tartsd tiszteletben a döntését, ne játssz kerítőt, mert nem biztos, hogy jó ötlet. Ha egymásnak szánták az égiek, akkor megtalálják egymást.
Hogyhogy ilyen viselkedésű férfi? Milyen? Biztos vagy abban, hogy nincs párkapcsolata? Csak azért, mert nem tárja a pletykás munkatársnői elé a magánéletét?
"És mi a baj azzal, ha szeretnének közelebb kerülni hozzá, ha független és a hölgy is független." Hol nyert bizonyítást, hogy akár azok a nők, akik felkínálkoztak neki, akár a szóban forgó férfi független?
Igen, mondjuk ez igaz.
Köszönöm a normális véleményedet.
Először is: mi az, hogy "Ha csak durván, a másikat sértegetve tud valaki válaszolni, akkor az egyszerűen görgessen tovább, ez nem az ő fóruma." Mert talán a te fórumod? Nincs olyan, hogy én fórumom, te fórumod. Aki akar, hozzászól. Te nyitottad, attól még nem a te fórumod.
Egyébként pont ma volt már valaki, aki ugyanezt mondta, hogy az ő fóruma...
Nem állt beléd senki. Az nem itt kezdődik. Mindenki normálisan válaszolt. Senki nem sértegetett, nem volt durva veled, nem volt senki kioktató. A jogos kritikát viszont el kellene tudnod fogadni.
Valóban előfordulhat h meleg.
De.
Nagyon sok embertől hallottam azt, h az ismerkedést, és munkát szigorúan külön kell választani.
Okok?
Munkahelyen feszélyezve érzik magukat, hogy ott is úgy kell h viselkedjenek, mint egy randevún. Szépen öltözködve, illatosan, stb.....stb....
Végigolvastam a kommenteket. Köszönöm mindenkinek a hozzászólását, még ha kioktató, vagy sértő stílusú volt is. Ahogy írtam az elején nem vitát szerettem volna generálni, hanem csak véleményekre lettem volna kíváncsi, persze kulturált hangnemben. Jó nagy indulatokat váltott ki némely hozzászólóból a kérdésem, de már látom naív voltam, hogy "sima" , sértegetéktől mentes véleményeket vártam. Akik tényleg próbálták normálisan is megfogalmazni a véleményüket, külön köszönöm. Azt, hogy miért kell egy kiírt kérdés kapcsán beleállni az emberbe, nem értem. Lehetne normálisan is válaszolni, végül is erre hivatott ez az oldal, maga a Hoxa. Ha csak durván, a másikat sértegetve tud valaki válaszolni, akkor az egyszerűen görgessen tovább, ez nem az ő fóruma.
Visszatérve a kiírt kérdésemhez, azért próbáltam kívülállók véleményét beszerezni, mert szeretném az urat egy barátnőmmel összeismertetni, és nem azért mert mi csorgatjuk utána a nyálunkat, viszont, ha tényleg meleg, akkor viszont nagyon kellemetlen lenne neki és nekem is. De egyébként annyira passzolnának stílusban, természetben, életfelfogásban, csak emiatt vannak aggályaim és ezért szerettem volna objektív kívülállók véleményét meghallgatni.
Ha a munkahelyén a sokadik nőt hárítja, akkor nem nem stimmel vele valami, hanem egy normális pasi, aki tudja, hogy egy munkahelyi afférnak a vége az is lehet, hogy valakinek távoznia kell a cégtől.
Döbbenet, hogy ennyi infó elég ahhoz, hogy valakiről eldöntsük, hogy tuti valami baj van vele.
Szerintem éppen azért viselkedik így, mert ha ide kiírtad, akkor erről megy a pletyka a munkahelyen is. Nem akarja, hogy a magánélete legyen a munkahelyen téma. Vagy vezetőként nem fogja az orrotokra kötni.
Foglalkozzatok a munkátokkal!
További ajánlott fórumok:
- Mitől viselkedik így egy férfi?
- Miért viselkedik így velem az anyám?...legszívesebben már meghalnék... :(((
- Szerintetek miért viselkedik ilyen ellenségesen anyósom?
- Miért viselkedik így egy anya?
- Miért viselkedik egy férfi , bunkó stílusban a neki tetsző nővel?
- Felnőtt férfi miért viselkedik így? Velem sokszor rideg, a kolléganőmmel, ha beszél én vagyok a téma