Írd le miért örülsz most, miért vagy szomorú, mi volt a jó vagy rossz a mai napodban, mit érzel? Lehet oldalakat is írni. :) (beszélgetés)
;))
Jó napom volt, mert sokat foglalkoztam MAGAMMAL, úgy élek, ahogy testem-lelkem kívánja... és igen, érzem, hogy az élet elsuhan, de suhanok vele együtt, igyekszem a lehetőségeit kihasználni. :))
Jó volt... beadtam egy tervet valahova, és holnap vagy holnapután remélem valami reakciót is kapok rá, és hogy húúúúú meg haaaaa lesz! :))
szomoru vagyok, mert rajottem h tul sokat foglalkozom azzal h az emberek mit gondolnak rolam. x( (kevesebbet mint regen, de meg mindig nem jo!)
nem ugy elek ahogy testem-lelkem kivanja, s ugy erzem az elet elsuhan mellettem, en pedig nem hasznalom ki. x(
egy agymosasra volna szuksegem. vagy olyan emberekre akik jo hatassal vannak ram, s "megmutatjak" az utat a szabadsag fele.... :D
Szóval oldalakat is lehet írni..:D
Tudnék is.. De röviden tömören, egy régi kapcsolatot elevenítek fel, amit nem sok ember néz jó szemmel, többek között én sem tartom értelmes döntésnek, de nehéz az agyam és a szívem között választani.. Meglátjuk..
Semmi se jó!!!!!!!!!!
Fájdalmat és dühöt érzek:(
Sikerült fogynom 3 hónap alatt 8 kg-t!
A fogyás folyamatos és lassú volt, úgyhogy nagyon remélem, hogy már nem is hízom vissza..
nem örülök per pillanat semminek se, jó: lesz konyhabútorom, megkaptam a pénzt, jó volt a társaság délután
rossz: a hangulatom
mit érzek: lelki kimerültséget
Ma koltozom a paromhoz-ezert orvendek.
A baratnom mara megigerte, hogy vallalja a szalito dolgat es vissza mondta...jellemzo mindig kilo az emberrel...ez duhit.
szia
remélem nem rám gondolsz:-) minden a legnagyobb renden, saját magától arra jutott párom hogy nem kellene ennyit a gép előtt ülni...
zsiványka: jobbulást!!!! VELED VAGYUNK!!!
Bzsofi79: én otthagynám. :S Terhes vagy, adtál neki egy csodaszép Kislányt, nem ezt érdemled. :(
Szomorú vagyok, mert tegnap este párom barátaival elmentem én is, ittak, minden voltam, csak jó ember nem. :(
További ajánlott fórumok:
- A gépemen, az internetes oldalak jobb oldalánál kb. 5 centis üres sáv van. Így az oldalakat a maradék helyre szorítja össze. Mit tegyek?
- Ha elromlik a számítógép, mert lemerül, akkor javítás után az utoljára megnyitott oldalakat hozza be vagy a sima hátteret?
- Ti milyen oldalakat szoktatok rendszeresen látogatni?
- A munkaltatom ellenorizheti-e, hogy az interneten milyen oldalakat nezek meg?
- Miert néz ilyen oldalakat a párom?
- Milyen komoly társkereső oldalakat tudtok ajánlani és miket kerüljek?