Inzulinrezisztenciám lenne? Vagy cukorbeteg vagyok? Vagy mi? (beszélgetés)
Hú, ez már inzulin rezisztencia, hanem cukorbetegség!
Érdemes lenne pajzsmirigy hormonokat is nézi, a túlműködés okoz magas pulzust, alacsony vérnyomást.
Vezess vérnyomásnaplót!
Naponta háromszor, reggel-dél körül-és este!
Ez sok mindent elmond a dokinak is.
És párszor megmérhetnéd a vércukor szintedet!
Evés előtt, után, és evés után 2 órával!
A terheléses cukorvizsgálat is hasonló!
Megitatnak veled vérvétel után egy adag nagyon cukros vizet, majd két óra múlva újabb vérvétel.
IGT
Nem rég diagnosztizálták nálam a pcos-t. Viszont én már előtte is jóval éreztem és most is érzem tüneteket. Most ettem kb 1 órája 2 teljes kiőrlésű toast kenyeret és cottage cheese ami össze volt keverve avokádóval és úgy volt a kenyérre kenve. Megint kaja után olyan fáradt és álmos lettem alig tudom nyitva tartani szemem, és fekete foltokat látok meg homályos a látásom. És folyton ez van kaja után. Szarul leszek. És van hogy a pulzusom is fel megy nagyon kaja közben, után. Amúgy meg alacsony a vérnyomásom, ami eddig nem volt hanem pont jó volt de most már az se jó.. hanem alacsony..
Múltkor mértem kaja után vércukorom vártam 2 órát és 9,8 volt. Éhgyomorra jó, azzal nincs gond. Most ilyenkor mivan? Megyek majd vérvétel
További ajánlott fórumok:
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- Kezdő mosogatógép használó vagyok. Lenne pár kérdésem!
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Ha a rendes cukormérővel, megmérték a cukromat, és 11, 3 -at mutatott, nagy a valószinűsége , hogy cukorbeteg vagyok?
- Leszázalékolás előtt állok cukorbeteg vagyok hány százalék esélyem van?
- Diaherba tea cukorbetegeknek - ismeritek? Véleményekre lennék kiváncsi