Hogy készítsem el az oldalast, hogy ne száradjon ki? (tudásbázis kérdés)
7. 04e95f637a (válaszként erre: 5. - 9f98008a3b)
2011. szept. 19. 10:24
Ez a jó,ahogy te csinálod!Zsírral!Sokkal jobb íze van,én mondjuk a fokhagymát a végére hagyom,amúgy minden klappol :))
6. 9f98008a3b (válaszként erre: 4. - 04e95f637a)
2011. szept. 19. 10:21
:))))
5. 9f98008a3b
2011. szept. 19. 10:21
Szia!
Én tepsiben csinálom.
Kizsírozom, megszórom az tepsi alját sóval, erre az oldalas amire szintén szórok sót, meg néhány gerezd foghagymát szelek, kb. 1 dl vizet öntök alá, és lefóliázva sütöm kb. 40-50 percig, majd leveszem a fóliát, és úgy pirítom mindkét felét kb 20-20 percig.
A zsírja isteni, és a hús omlós, nem száraz.
Én én csinálom.
Lehet máshogy is, nekem ez egyszerű, és csak egy tepsit kell utána elpucolni. :)
4. 04e95f637a (válaszként erre: 3. - A44109caaa)
2011. szept. 19. 10:21
na igen...ez a megoldás ha lusta az ember :S
3. a44109caaa (válaszként erre: 1. - 14f968b657)
2011. szept. 19. 10:19
Sütőzacskóban!Puha,omlós,szaftos lesz.
2. 04e95f637a (válaszként erre: 1. - 14f968b657)
2011. szept. 19. 10:19
Szia!Válasz zsírosabbat,és sütés közben locsolgasd a húst a szaftjával! :)
1. 14f968b657
2011. szept. 19. 10:11
Hogy készítsem el az oldalast hogy nem száradjon ki?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan készítsem a rizst, hogy "pergő" legyen, a szemek külön maradjanak?
- Hogy készítsem el a spenót levelet 9 hónapos babának?
- Mit lehet csinálni a cukkiniből, hogyan készítsem el pl vacsira?
- Hogy készitsem el 8 hónapos lányomnak a sóskát?(elvileg, tej, tejföl nélkül)
- Kislányom mindent kihány, nem marad meg benne még a tea sem, félek hogy ki ne száradjon. Mit tegyek?
- Tortabevonót szeretnék készíteni cukor, méz, zselatin, vaj és víz összetevőkből. Tud valaki segíteni hogyan és milyen arányban készítsem?