Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogy készítsem el az oldalast, hogy ne száradjon ki? fórum

Hogy készítsem el az oldalast, hogy ne száradjon ki? (tudásbázis kérdés)


1 2
7. 04e95f637a (válaszként erre: 5. - 9f98008a3b)
2011. szept. 19. 10:24
Ez a jó,ahogy te csinálod!Zsírral!Sokkal jobb íze van,én mondjuk a fokhagymát a végére hagyom,amúgy minden klappol :))
6. 9f98008a3b (válaszként erre: 4. - 04e95f637a)
2011. szept. 19. 10:21
:))))
2011. szept. 19. 10:21

Szia!


Én tepsiben csinálom.

Kizsírozom, megszórom az tepsi alját sóval, erre az oldalas amire szintén szórok sót, meg néhány gerezd foghagymát szelek, kb. 1 dl vizet öntök alá, és lefóliázva sütöm kb. 40-50 percig, majd leveszem a fóliát, és úgy pirítom mindkét felét kb 20-20 percig.

A zsírja isteni, és a hús omlós, nem száraz.


Én én csinálom.

Lehet máshogy is, nekem ez egyszerű, és csak egy tepsit kell utána elpucolni. :)

4. 04e95f637a (válaszként erre: 3. - A44109caaa)
2011. szept. 19. 10:21
na igen...ez a megoldás ha lusta az ember :S
3. a44109caaa (válaszként erre: 1. - 14f968b657)
2011. szept. 19. 10:19
Sütőzacskóban!Puha,omlós,szaftos lesz.
2. 04e95f637a (válaszként erre: 1. - 14f968b657)
2011. szept. 19. 10:19
Szia!Válasz zsírosabbat,és sütés közben locsolgasd a húst a szaftjával! :)
2011. szept. 19. 10:11
Hogy készítsem el az oldalast hogy nem száradjon ki?
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook