Fogynom kéne, mit tegyek... (beszélgetés)
"Képes lennék egy egész tálcányi sütit benyomni, ilyen az én étvágyam:("
Itt cseszed el! Tele vagy cukorral és amíg nem ürül ki a szervezetedből, addig a zsíranyagcseréd sem tud helyreállni, mert az inzulin szabályozza a zsírraktározást!
Egy ideig távol kéne tartanod magadat a cukros ételektől és közben intenzíven mozogni!
Minőségi változás kell, nem mennyiségi!
Ne a kalóriákat és a tálcákat számolgasd!
inzulin rezisztencia? Az okoz ilyen zabálás rohamokat. Egy ismerősöm mesélte, pont ugyanezek a tünetek, nagy zabálás, egy ültő helyében benyomott egy tepsi süteményt, közel 200 kg volt.
Dietetikus segítségével ledobott minimum 20kg-t de inkább többet. A PCOS és az inzulinrezisztencia általában együtt járnak
Próbálj meg cinket szedni. Az pl. csökkenti az édesség utáni vágyat
Olvass utána mennyi dolgot okoz a cinkhiány.
Biztos, hogy valóban éhes vagy?
Nem csak a gondjaidat akarod lenyomni az evéssel?
Olyan nincs, hogy túlevéssel laksz csak jól!
Igen próbálkoztam vele,a víz és a kisebb tányér segített azért valamennyit.
Most egy személyi edző segítségét kértem, mert magamtól úgy érzem, sehogy se tudom összeállítású a kajámat. Valamit biztos rosszul csinálhatok, ha ilyen éhes maradok mindig.
Ha egy tányér nem elég az baj.
Próbáltál már kaja előtt legalább 3 deci vizet inni?
Sziasztok!
Azért indítottam a fórumot, hogy a segítségét kérjem olyan embereknek, akik már még járták a fogyás rögös útját. Nagyon sokáig diétáztam, hozzáteszem rosszul. Volt hogy csak zöldséget ettem, némi tojásfehérjével, vagy őrülten sportoltam, csak hogy ne hízzak meg. Tudom hogyan kellene diétáznom, de egyszerűen nem tudok normál adagokat enni. Egy tányér nem elég.. Képes lennék egy egész tálcányi sütit benyomni, ilyen az én étvágyam:(
Eddig csak az önfegyelem volt, ami meg akadályozta hogy bálnává gömbölyödjek, de mostanában méginkább elszabadult az étvágyam. Nem tudom mi oka lehet ennek az iszonyat éhségnek. Hozzá teszem, hogy most vizsgálnak PCO gyanújával, talán ez lehet az ok?
Régen tudtam normálisan enni, kicsi adagokat.
Mostanában viszont úgy érzem nem én vagyok, a saját testemnek az ura:(
További ajánlott fórumok:
- Kb 15 kilót kéne fogynom. Ha te is így vagy ezzel, csatlakozz egy jó fogyicsapathoz!
- Szándékosan híztam a pasim kedvéért, tényleg jobb így, vagy fogynom kéne?
- Szerinted mennyit kéne fogynom?
- Le kéne fogynom? 156 cm és 50-51 kg vagyok. Milyen mozgást kéne végeznem?
- Fáj, ég a torkom, félóránként köhögőrohamom van. Gyors segítség kéne. Mit tegyek?
- Állandóan folyik az orron, ha köhögök úgy érzem kiszakad a mellkasom, és délutánra jobban kéne lennem, segítsetek mit tegyek?