ZooMumba... (beszélgetés)
jelöljetek barátnak engem es baratom:MarciMan
dorina2
Szia! Van egy klub, de mostanában inaktív állapotban van, de ha csatlakozol, akkor ott miden jókról olvashatsz.
Itt bírsz csatlakozni:
Sziasztok!
Mi a mai bónuszkód??
Próbáltam azt is, de oda is kér valamilyen azonosítót, de azokat meg nem fogadja el, az ID-met meg nem tudom fejből.
esetleg, ha valamelyikőtök ha megkérdezné ezt a fórumon valakitől, megköszönném....
Szia!
Ez egy beszélgetős fórum, itt mindenki csak játszik. A játék hivatalos fórumán tudsz reklamálni, de ott sem érdemes, mert nem tudnak tenni semmit a moderátorok. A játék programozói Németországban találhatok...
Szia!
Próbáld meg a support-ot, hátha még vissza tudják aktiválni...
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Elég régen léptem már be, van vagy 2 hónapja is.
De most meg nem tudok sehogy. Létezne, hogy töröltek mivel nem léptem be sokáig???
Se a e-mail címemet, sem a felhasználói nevemet nem ismeri fel
Most ilyenkor mi van?
Előre is köszi, ha valaki tud választ
Sziasztok!
Az érdekelne engem,hogy a tenyésztéshez elég sok pénzt kell ki adni,de nagyon sokszor nem sikerül.
Nem lehetne változtatni ezen kicsit,mert elég rossz ennyi pénzt ennyiszer kiadni a semmiért....
Én nem régen kezdtema játékot most a 10 szinten vagyok és amennyi időt tudok annyit vagyok az állatkertemben,de elveszi a kedvem amikor semmi nem sikerül hiába gyűjtöm a pénzem...
Remélem lehet valamit csinálni!
Előre is köszönöm!
A játékról a véleményem az egyébként,hogy nagyon jó és nagyon szeretem még a sikertelenségek ellenére is :Üdv.!
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi az új bónuszkód.
Szia!
Gyere át a klubunkba, ott minden nap kiírjuk a kódokat...
Sziasztok zoomumba lakók!
Várjuk azokat ide, akik játsszák a zoomumba játékot.
Itt lehet csatlakozni:
Kedves Állatkert Igazgatók.
Tudtátok, hogy ma ünnepeljük az állatok világnapját? Ennek örömére úgy határoztunk, hogy meglepünk benneteket egy bónuszkóddal!
Bónuszkód:worldanimalday
A kódért cserébe 5 szuper tápot,5 extra tápot,5 szuper orvosságot kaptok.
A bónuszkód október 5. 13.00 óráig érvényes,és egy accounton egyszer használható fel.
akkor még nem volt kód forgalomban. Most van egy, ami pezsgőágyút ad.
Ezeket mind a játék hivatalos fórumán találjátok meg leghamarabb...