Vadabb szex (beszélgetés)
Sziasztok. Kicsit meg van állva ez a fórum úgy látom. :-) Talán be tudom indittani....
Röviden, tömören a történetem. 5 éve van Párom, jól megvagyunk. A szexuális életünk átlagos, volt már jobb pasi is meg rosszabb is. De alapjában véve semmi gond. Nincs közöttünk tabu, de semmi extrát nem viszünk bele. Kicsit nekem nyugis, de ilyen a stilusa.
Én kicsit bevállalósabb lennék szerintem. Sokszor eszembe jutott milyen lenne egy jót vadul szexelni, izgatna ha kissé perverz dolgokat suttognának a fülembe stb.. Na a párommal ez kizárt, el sem tudom képzelni, neki semmi ilyen el nem hagyná a száját....
Nemrég megismerkedtem egy sráccal, nem szép dolog de több esti chatalés után rájöttem hogy Ő lenne az én vágyaim megtestesitője.
Találkoztunk, már kétszer. Elsőre is jó volt vele, de másodjára eszméletlen. Olyant hoz ki belőlem amit el sem tudtam volna képzelni eddig.. Meg vagyok őrülve a szexért vele. Nagyon szimpik vagyunk egymásnak, de többről nincs szó. Tudja hogy én szeretem a párom és nem akarom elhagyni.... Volt már valaki igy????
Öcsém kislánya. Imádjuk egymást!
:)
Most tényleg mennem kell, pedig szeretek veled hülyülni, na... lehet, hogy már szombaton itthon leszek, még nem tudom.
Puszi!
Igen, szeretem a finom ízeket. :)
Most viszont ráz a hideg, ágyba bújok. Ha előbb nem, akkor vasárnap leszek. Holnap éjszakai bébiszittelek. Puszi!
aha
izlelgetsz?
Mindenki a sajátját. :)))
Amúgy mi ez a birtokos jelzős névhasználat? :)))